Nnywellness.com

Hvordan du bytter sete belter i Lexus LS 400


Lexus LS 400 er en firedørs luksussedan nå kjent som Lexus ES. Som med enhver bil kan det være nødvendig å erstatte enkelte komponenter grunn for å bære. Det er mulig for en privatperson å erstatte alle setebelter i en Lexus LS 400 i stedet for å betale en forhandler å fullføre arbeidet.

Instruksjoner

• Besøk din lokale Lexus-forhandlere eller søke på Internett for å finne og kjøpe erstatning setebelter som er kompatible med de opprinnelige i LS 400. JC Whitney nettstedet er et eksempel på en nettbutikk som selger setebelter som er utformet for LS 400. Bilen trenger tre-punkts uttrekkbar fanget og skulder belter.

• Sjekk med Lexus-forhandlere i tillegg til din bil forsikring selskapet å sikre at oppbygging er trygt og lov. Noen forsikringsselskaper krever at bare fagfolk erstatte setebelter. Et annet alternativ er å installere bilbelte og forhandleren eller en mekaniker gjennom installasjonen når den er fullført.

• Bruk ratchet og socket for å løsne boltene på gulvbordet som holder setet på plass. Plast dekker som skjule boltene holder setebeltet på plass kan fjernes forsiktig med et flathead skrutrekker. Bruk en skralle løsne mot klokken og fjerne bolten som holder ankeret beltet på gulvet.

• Bruk en skralle også fjerne bolten som holder beltet festepunkt på plass på sideveggen på bilen. Fjern gamle setebeltet og plasser det ny ettall på setet.

• Plasser braketten for anker beltet på gulvet, og bruke en skralle for å stramme bolten klokken på plass. Justere trekke bolten på plass og stram den øvre delen av setebeltet til veggen med ratchet. Kontroller at setebeltet er sikkert på plass og fungerer problemfritt.

• Sikre alle plast dekker tilbake over bolter. Trekk igjen boltene som holder setet på plass. Når første setebeltet er installert, kan du gjenta prosessen for å erstatte de resterende tre setebelter i Lexus LS 400.