Nnywellness.com

Slik bruker Canon FS200 som Webcam


Canon FS200 videokamera bruker flash-minne til å lagre videoen du registrere i en kompakt kameraet kroppen. Video opplasting til en datamaskin er intuitivt USB 2.0 plug-and-play-tilkobling. Hvis du eier en Canon FS200 og du ønsker å laste en webcam video til en bruker-opplastede streaming video nettsted, trenger du ikke å kjøpe en separat webcam. FS200 poster digital video med en enkelt avgift - sammen enhet (CCD) microchip, med ca 680,000 piksler oppløsning. (Se referanser 1.) Kameraet har en 3,5 mm audio-input jack for opptaket av stemmen din.

Instruksjoner

• Skru stativet monteringsplaten inn gjenget hull i bunnen av Canon FS200. Skyv monteringsplaten, knyttet til kameraet, i samlingen stativ og sikre hurtiglås spaken.

• Slå på kameraet. Pek kameraet der du vil bli sittende eller taler for webcam video. Koble en 3,5 mm-mikrofon, og gå i posisjon når du er klar.

• Trykk "Record" på Canon FS200. Bruker webcam video, og trykk "Stopp" for å avslutte opptaket. Koble FS200 til en USB-port på datamaskinen.

• Klikk på "Åpne en mappe for å vise filene på stasjonen" når datamaskinen spør hva gjør etter koble enheten. Dra videoen du registrert til datamaskinen for å kopiere filer, som er i MPEG-2 format.

• Besøk et bruker-opplastede streaming video nettsted, for eksempel YouTube, Dailymotion eller Vimeo. Klikk "Opprett en konto" for å registrere og logge på kontoen din.

• Klikk "Last opp en Video" øverst på skjermen for å åpne en fil nettleser på datamaskinen. Søk etter videokamera videoen du spilte inn med FS200. Dobbeltklikk for å laste den opp til Internett.

Tips og advarsler

  • Klikk URL-adressen til videoen siden for å merke den. Trykk "Ctrl-C" for å kopiere URL, og trykk "Ctrl-V" å lime den inn i en e-post eller tekstredigeringsprogram til å distribuere video via online sosiale nettverk.