Nnywellness.com

Tips for å sette opp et hjem garasje for maleri biler


Male en bil er en spesialisert jobb og normalt domenet av fagfolk. Det kan imidlertid være en gjør det selv prosjekt for bestemt hobby som setter opp en maling booth i hennes hjem garasje. Når maling biler, kontrollere er arbeidsområdet godt ventilert, rent og støvfritt. De fleste verksteder har metall rom med store fans og filtreringssystemer på utgående og innkommende luften for å holde støv fra å komme inn i rommet. De er også utstyrt med overhead og siden belysning å gjøre at det ikke er noen skygger under maleprosessen.

Ventilasjon

Ventilasjon for hjem maling booth kan være dyrt. Motorer som kjører store fans i profesjonell maling boder koste rundt $1000. Hjem maling boder kan bruke boksen fans som er ca 20 inches av 20 inches, men disse fans er ikke veldig kraftig. Raskere rom-rydder ut de mindre overspray som settles tilbake på bilen etter påsprøyting har stoppet. Bruke $80 på en kraftigere låven fan montert på et stativ. Denne typen fan kan finnes på en oppussing butikken, som Lowes eller Home Depot. Det har makt på rundt 20 av de mindre fans flytter 100 ganger mer luft. Lage et for eksos og frisk luft å strømme gjennom og noen filtre på dem. Dette holder den innkommende luften støvfritt og feller luftbårne maling i utblåsningsluften. Viktigste er å sikre at du har en forseglet-motor fan. Hvis du ikke kan en gnist tenne maling røyk, forårsaker en eksplosjon. Hvis du ikke får en forseglet-motor fan, kan du blåse ren luft inn i boden med fans montert utenfor og har utganger på den andre siden av standen utblåsningsluften å flykte.

Konstruere messe

Det er mange forskjellige måter å bygge messe. Det kan være en PVC-rør-ramme dekket med strukket plast. Du kan bruke tarps og 2-av-4s eller lignende materialer. Når du bygger messe, kontroller at det er forseglet på gulvet og tåler trykket av luften strømmer gjennom. Bygge en 1/2-inch kryssfiner og en 2-ganger-4-ramme vil gjøre en sterk bygning og ha riktig tetting på gulvet og dører, mens lett tåre-ned og lagring. Dette kan være dekket på innsiden med stiftet på plast, som kan tas ned mellom maling jobber. En stor rull med plast koster rundt $30 å dekke innsiden av en maling booth.

Gjør en maling Mat

Det er et produkt som kalles en "maling mat," som du legger på maling booth gulvet og kjøre bilen på for maling. Maling matter er klissete og de samle maling overspray som faller til bakken, holde det blåser rundt i messe. Disse er dyre og må erstattes, noen ganger før du fullfører en maling jobb. Den beste tingen å gjøre for å feie gulvet, deretter vakuum det, og før du begynner å male, sette vann på gulvet, skrubbing det i betongen til å holde det våt. Dette er et billig alternativ til maling mat.