Nnywellness.com

Hva er hensikten med en død Pedal?


I biler, en død pedal, også kjent som en fjerde pedal, er et område til venstre for pedal forsamlingen som ser ut som en pedal, men er ikke koblet til noen bil funksjoner. Mens ikke strengt nødvendig, kan denne pedalen ha en rekke fordeler som fremmer kjøring letthet og sikkerhet. Noen av disse fordelene er bare innhentet i spesielle tilfeller, for eksempel hvis bilen har en manuell girkasse eller hvis bilen er ment for profesjonell racing.

Biler

Racing biler, er død pedalen en faktisk pedal som flytter opp og ned, men den ikke kontrollerer funksjoner. I mange andre biler er død pedalen bare en hevet gulvet som er belagt med metall. Denne siste versjonen fortsatt ser mye som en vanlig pedal.

Fotplate

En av de vanlige funksjonene i en død pedal er å gi en fotplate førerens venstre foten, og dermed gir ekstra komfort. Videre, fordi dette er et hevet område av gulvet, hviler foten på død pedalen gjør det enklere å flytte på clutch når du kjører en manuell girkasse. Det forhindrer også driveren fra tilfeldigvis å sette foten på samlingen utstyr. Funksjonen foten resten av dead pedalen er spesielt nyttig i racing og stunt kjøring, der overlong foten bevegelser kan koste verdifulle sekunder og avgjøre forskjellen mellom vinnere og tapere.

Bryte

Døde pedal også hjelper drivere spenne kroppene i situasjoner når de har å bryte hardt eller plutselig. Under en nødsituasjon bryte situasjon, kan dette bety forskjellen mellom å ha en ulykke og stoppe trygt under en hindring. Blir praktisert på denne manøveren forbedrer sikkerhet, som noen drivere som prøver å spenne seg under bryte automatisk og tilfeldigvis spenne seg på gasspedalen, og dermed gjør kollisjonen verre. Hvis du kjører en bil med en død pedal, prøve å venne seg til bracing selv med venstre fot. Dette er en verdig beskytte å implementere mot kollisjoner.

Stunt sjåfører

Avstiving er også nyttig for stunt sjåfører som utfører manøvrer med intens bryte. Stunt sjåfører er også ofte underlagt endringer i G-force under utføring spinn og kan holde bedre kontroll hvis de har en måte å bracing seg.