Nnywellness.com

Hvordan å kjempe internasjonale Fartsovertredelse billetter


Fartsovertredelse billetter er utstedt for kjører over en bokført fartsgrensen på et bestemt sted. Når du kjører en internasjonal beliggenhet, observere fartsgrensene er fortsatt viktig fordi det er mulig å få en internasjonal fartsovertredelse billett. Når dette skjer, må enten kjemper billetten eller akseptere skyld og betale billetten.

Instruksjoner

• Vær oppmerksom på scenen når trukket over. Merk hvor offiseren sier bilen gikk for fort, der bilen stoppet, værforhold og annen informasjon tilgjengelig på tiden. Merk alle passasjerer i bilen.

• Unngå å bekjenne skyld til offiseren utstede billetten. Hvis spurt om kjørehastigheten, enten ikke svare, gi en "vet ikke" eller si, "jeg kjørte bokførte fartsgrensen." Innrømme skyld billett utsteder forteller domstolen at billetten er gitt ganske.

• Be "ikke skyldig". Unngå å betale boten og følg instruksjonene på billetten for en ikke tilståelsen. Veibeskrivelse for tilståelsen ikke varierer for hvert land og domstolen system.

• Ansette en advokat om nødvendig. Advokater er nødvendig når billetten inkluderer både fart og andre kostnader som drikking og kjøring eller narkotika. En advokat er ikke alltid nødvendig for enkel fartsovertredelse med mindre det er kommunikasjonsproblemer på retten.

• Vises til retten i tide. I mange tilfeller vil viser opp til avtalt tid resultere i å vinne saken fordi offiseren som har utstedt billetten ikke kan være i retten. Be "ikke skyldig", gi bevis som vitne vitnesbyrd eller observasjoner av billetten og peke ut eventuelle inkonsekvenser på billetten.