Nnywellness.com

Kan du bruke Google Sync og BES?


Når du bruker en BlackBerry, holde orden på alle avtalene dine, kan kontaktene og annen informasjon gjøres ved å synkronisere den til datamaskinen. For denne prosessen må bruke Google Sync eller BlackBerry Enterprise Server. Du kan også bruke begge tjenestene.

Google Sync

Google Sync er et program levert av Google, der du kan koble din BlackBerry til andre enheter som datamaskinen. Informasjonen du angir på datamaskinen, sendes automatisk til din BlackBerry. Med BlackBerry kan versjon av Google Sync, kontakter, kalender og administrativ kontrollinformasjon sendes frem og tilbake mellom telefonen og datamaskinen. Google Sync tjenesten koster ikke noe å bruke og det gir ikke push-varsling for BlackBerry-brukere.

BlackBerry Enterprise Server

BlackBerry Enterprise Server er en tjeneste som tilbys direkte fra BlackBerry. Det plasseres som et produkt for bedrifter og offentlige etater. Dette programmet er ideell for bedrifter som har sin egen e-plattformer og trenger å presse dem til BlackBerry-enheter. Hvis du bruker Microsoft Exchange for å holde tritt med avtaler og kontakter, kan det også presse anmeldelser til BlackBerry-enheten. Dette er ideelt for folk som foretrekker Microsoft-produkter over Google apps.

Kombinere tjenester

Hvis du ønsker å holde tritt med to forskjellige programmer, er det mulig å bruke Google Sync og BlackBerry Enterprise Server sammen. Når du gjør dette, vil du motta push varsler fra BlackBerry Enterprise Server, men du vil ikke motta noen fra Google Sync programmet. For å få informasjon fra Google Sync plattform, må du koble enheten til Internett via mobilnettverk eller Wi-Fi.

Betraktninger

Mens det er mulig å bruke begge plattformer på samme enhet, kan det ikke være nødvendig. Når du bruker begge disse programmene, dupliserer du bare det beløp arbeidet som du trenger å gjøre. Hvis du bruker BlackBerry Enterprise Server for arbeid og Google Sync for din personlige informasjon, så det kan være fornuftig. Ellers du ville være inn avtaler og to ulike plattformer og det vil sannsynligvis ta mer tid enn det sparer deg.