Nnywellness.com

Auto mekanisk verktøy


Auto mekanisk verktøy

Bil mekanikere har mange verktøy til rådighet og biler blir mer og mer komplisert, så må også verktøy for å arbeide med dem. Derfor har normalen verktøyet brystet av gjennomsnittlig mekanikeren vokst fra et hjem stikkontakter og noen skiftenøkler en kompleks samling av høyt spesialisert verktøy.

Timing lys

Timing lys har blitt en må ha verktøy for bil-mekaniker. Disse pistol formet verktøy er hovedsakelig strobe lys drevet av tenningen biler som brukes til å belyse timing markører på bilene timing belte eller timing kjede. Strobe effekten fryser timing markører og hjelper mekanikeren riktig diagnostisere og rette timing problemer som kan være til stede.

Motoren heis

Også kjent som en motor kran eller en cherry picker, motor heisen er et viktig verktøy i å fjerne en motor. Ofte reparasjoner krever at motoren på bilen bli fjernet eller er rett og slett lettere med det, som kroppen arbeid. Ettersom en motor veier mer enn gjennomsnittlig mekanikeren kan løfte, blir motor heisen en livet, og tilbake, sparer. Den arbeider av feste en kraftig kjede til motoren og bruke en cantilever sveiv for å trekke motoren opp og ut av motoren bukten.

Våren kompressor

Når gjør komplekse suspensjon arbeid, kan det være nødvendig for mekaniker midlertidig fjerne eller erstatte direkte suspensjoner kildene. Siden de er bygget for å tåle heftig vekten av en bil, er komprimere dem nok til å komme tilbake på plass umulig uten hjelp av en våren kompressor. Disse svært enkle verktøy bruke mye mer kraft og gjør så mye jevnere enn et menneske er mulig av og komprimert våren, frigjøre mekanikerne å plassere den uten bekymre av plutselige dekompresjon.