Nnywellness.com

Feilsøke en Canon IXUS 75


Feilsøke en Canon IXUS 75

Canon IXUS 75, som det er kjent i Europa eller Powershot SD750, som det kalles i USA, er begge flink til fange minner; men kan selv de beste digitale kameraer funksjonsfeil. Feilsøke din IXUS 75 for å finne potensielle problemer så kan du komme tilbake til fange verden og hendelser rundt deg.

Instruksjoner

• Kontroller at IXUS 75 kameraet er slått på hvis dens LCD-skjermen er mørk. Trykk på power-knappen på den øvre kanten av enheten over LCD-skjermen.

• Kontroller at et batteri er i IXUS 75 hvis dens unresponsive, selv når du trykker på strømknappen. Snu kameraet og finne batteriet kupeen, funnet på undersiden av kameraet. Skyv batteridekselet til høyre for å åpne sporet.

• Ta ut batteriet og lade den hvis et batteri er i sporet, men kameraet er fortsatt ikke svarer. Ta ut batteriet og skyv det på Canons inkludert batterilader, sette den med sin metall liggende først. Koble laderen til et strømuttak og venter indikatorlampen på forsiden av laderen å bli grønn. Et helt tomt IXUS 75 batteri tar ca 1-1/2 timer å lade helt.

• Kontroller at et minnekort er i IXUS 75 hvis du mottar advarsler om lite lagringsplass eller hvis kameraet lar deg ta bilder. Åpne batterirommet akkurat som du gjorde i trinn 2. Minnekortet ligger rett ved siden av batteriet. Hvis et minnekort er satt inn og du fortsatt får en full minne advarsel på LCD-skjermen, kan du oppgradere til et større kapasitet kort. IXUS 75 kan støtte alle minnekort i SD, SDHC og MultiMediaCards format.

• Endre skyting miljøet hvis barer merkelig farge på LCD-skjermen. Dette er vanlig i direkte sollys og er et resultat av kameraets objektiv. Det er ikke en feil eller feil og vises ikke i stillbilder, men det vises i det endelige produktet hvis du spiller inn en film på IXUS 75.

Tips og advarsler

  • Hvis feilsøking ikke løser problemer, ring Canons kundestøtte linje gratis på 800-652-2666.
  • Når ladingen IXUS 75 batteri, ikke la den i laderen når den er ferdig opplading. Langvarig overforbruk kan opprette brannfare.
  • Holde IXUS 75 fra sterke magneter eller enheter som avgir magnetiske felt, for eksempel stereohøyttalere. Det magnetiske feltet kan ødelegge kameraets minnekort og forårsake datafeil eller bilde tap.