Nnywellness.com

Hvordan du skal blø luft fra servostyringspumpe


Hvordan du skal blø luft fra servostyringspumpe

En servostyringen som fungerer riktig kan være forskjellen mellom å ha en ulykke eller unngå en. Servostyring gir deg et forsprang når det gjelder å rask styring trekk, fordi det hydrauliske trykket i disse systemene gjør det nesten uanstrengt å kontrollere bilen. Men når luften kommer inn servostyring linjen, kan det gjøre styring bli en kamp. En growling eller klynking støy betyr vanligvis systemet har luft i den, og den trenger blødning.

Instruksjoner

• Fjerne hetten fra servostyring reservoaret og kontrollere væske nivået for å se om det er lite væske. Utføre dette samme trinnet når væske er kaldt (kjøretøy har satt over natten) og når væske er varmt (kjøretøy er bare brukt) slik at du kan merke hvis det er en forskjell. La reservoaret lokket av, og spør hjelperen å sveive bilen og slå hjulet kraftig som det går til høyre og deretter til venstre.

• Sjekk reservoaret som dette skjer å se om væsken synes å være skummende, som indikerer luften blir i servostyringen. Slå av motoren. Legg servostyring væske til reservoaret hvis det er under kalde indikator linjen. Finne bleeder ventiler og spray på noen flytende fastnøkkel eller WD-40.

• Heve bilen opp fra bakken med en bil jack og stedet jack står under du gjør styring enklere. Lås alle utstyret i stedet bruker sikkerhet låsene. Legg et stykke av vinyl slangen på bleeder ventilen. Starte motoren. Plass en plastbeholder under bleeder ventilen og vinyl slangen.

• Åpne ventilen sakte med en skiftenøkkel så du kan blø servostyringen av luft og væske, men vær forsiktig med å blø systemet helt tørt. Slå rattet skarpt til venstre og deretter til høyre et par ganger. Slå bleeder ventilen og legge til nye servostyring væske. Fortsett å gjøre dette flere ganger til boblene vises ikke lenger i væsken.

Tips og advarsler

  • Kjører en til reservoaret vil holde systemet kjører tørr.
  • Lese i håndboken som fulgte med bilen slik at du kan kjøpe servostyring væske anbefalt av produsenten. Ikke bruke anbefalte servostyring væske kan annullere garantien kjøretøy.