Nnywellness.com

Hvordan å kjøle en Sony Bravia


Hvordan å kjøle en Sony Bravia

Sony Bravia er en linje av høy-definisjon (HD) flytende krystall skjerm (LCD) TV. Disse TV er ganske tynn og har evnene til å henge på veggen. Hvis Sony Bravia-TV er på for lengre tid kan du finne det har en tendens til overoppheting. Overoppheting systemet er en rask måte å skade LCD-TV. Heldigvis finnes det metoder for å kjøle ned Sony Bravia og hindre overoppheting.

Instruksjoner

• Holde Sony Bravia fra oppvarmet objekter. Installer ikke TV av oppvarming kanaler som direkte innse det. Du kan eventuelt installere TV over peis, men må du sørge for at varmen ikke ekstreme rett ovenfor.

• Installere et godt ventilert veggfeste hvis du velger å henge Sony Bravia på en vegg. Alle vents ligger på baksiden av TV, så hvis det er liten eller ingen luftsirkulasjon rundt på baksiden av TV vil det varme opp ganske lett.

• Slå på TV av når du ikke bruker den. Ikke bare er dette kommer til å senke månedlige strømregninga, men det kan hjelpe å kjøle ned Sony Bravia LCD TV.

• Ta pauser i mellom spill og filmer. HD-enheter som kobles til Sony Bravia kan forårsake TV å jobbe ekstra hardt og varme opp raskere. Å ta pauser i mellom spillnivåer eller filmer kan bidra til å kjøle ned TV.