Nnywellness.com

1999 Ford F-350 funksjoner


1999 Ford F-350 funksjoner

Ford produserer en rekke biler, sport nyttekjøretøyer (SUV), overganger og lastebiler. F-350 lastebil modellen er en del av Fords linje av super duty pickups, produksjonen som startet i 1999. Denne modellen er aktuelle priset mellom $5,225 og $7,875 etter Kelley Blue Book, sammenlignet med den opprinnelige detaljhandel priser av $19,895 til $31,105 avhengig av trim utvalget.

Trimme, motor og seter

1999 Ford F-350 har et bredt utvalg av trimmer for denne pickup lastebil modellen. De viktigste trims tilgjengelig er XL, XLT og Lariat, og disse kommer i både fire hjul og bak-hjulet stasjonen. Tilbød også er valget av en vanlig cab, mannskap drosje eller super cab for hver av disse trims. 5.4-liters, V-8 motoren er vanlig over fire hjul og bak-hjulet stasjonen trimmer og cab-størrelser, og har en hestekrefter av 235 4 250 RPM og 335 fotpund dreiemoment på 3000 rpm. Vanlig taxi størrelsen har to dører og seter tre, mens mannskap og super cab størrelsene har fire dører og sete seks.

XL, XLT og Lariat Standard funksjoner

Standardfunksjoner i 1999 Ford F-350 XL trim inkluderer bremser og styring, en foran kollisjonspute, 16-tommers hjul, manuell låsing huber, en femtrinns manuell girkasse, turteller og bak-hjulet ABS og intermitterende vindusviskerne. For interiøret, denne modellen har vinyl sitteplasser, en front delt baksete og AM / FM lyd system. XLT trim inkluderer alle de ovennevnte, men interiøret er forskjellig, med klut i motsetning til vinyl sitteplasser og en AM/FM/kassett Hørlig system. Lariat trim er en høyere-end-stil med et større antall standardfunksjoner. I tillegg til ovennevnte kommer den likeledes med klaring lys, en Kjørecomputeren, sentrallås, overhead konsollen, side trinnene og strøm vinduer og speil.

XL, XLT og Lariat tilleggsfunksjoner

Tilleggsfunksjoner for XL trim av Ford F-350 inkluderer en firetrinns automatgir, samt to forskjellige motor alternativer, en 6.8-liters V-10 motoren 20V FI og en 7,3-liters turbocharged diesel V-8 OHV 16V FI. Kassett lydanlegget, som er standard for XLT og Lariat, er et alternativ for dette trim. Også tilgjengelig er air condition, fire hjul ABS, legering hjul, automatisk låsing huber, en bobilen pakken, cruise control, en foran kollisjonspute passasjer, dobbelt bakhjulene, bakre trinn støtfanger, differensialsperre og en manuell horisontal skyve bakrute, trailer Hengerfeste og tilt ratt. Alternativer for XL som er standard for Lariat inkluderer klaring lys, siden trinnene og klut sitteplasser. Tilleggsfunksjoner for XLT trim inkluderer alle de ovennevnte, samt sentrallås, enker og speil som er standard for Lariat. Også valgfritt for dette trim er en chrome trinn støtfanger, personvern glass, to-tone maling, kelyless adgangssystem, kaptein stoler og en CD-lyd system. Tilleggsfunksjoner for Lariat inkluderer skinnstoler og en læret steering hjul trim.