Nnywellness.com

Overføre iPod til en ny datamaskin uten å slette det


Overføre iPod til en ny datamaskin uten å slette det

Apple sluppet den første iPod bærbar musikkspilleren i oktober 2001. Vanligvis vil du overføre sanger fra datamaskinen til iPod. Innholdet i en iPod er ikke utformet skal kopieres til en datamaskin. men hvis du har en samling av musikk som du har kjøpt lovlig og trenger å kopiere den fra din iPod til en ny datamaskin på grunn av tap eller feil på den gamle datamaskinen, er det en pålitelig program som kan utføre oppgaven.

Instruksjoner

• The Little App Factory på webstedet og laste ned og installere programmet de designet og selge for å rippe innholdet i en iPod til en datamaskin. Det kalles iRip (se ressurser), og du må lade $19.95 å kortet. Dette er prisen per utgivelsestidspunktet.

• Åpne iRip og koble iPod til datamaskinen. IRip vil automatisk gjenkjenne iPod og vise innholdet i et vindu som ligner en forenklet versjon av iTunes.

• Velg sangene du vil rippe til datamaskinen.

• Klikk "Rip" i øvre, høyre hjørne i vinduet iRip. IRip vil kopiere sanger fra iPod til iTunes-biblioteket på datamaskinen uten å påvirke innholdet i iPod

Tips og advarsler

  • Hvis iRip ikke gjenkjenner iPod automatisk, må du ha disk modus aktivert. Åpne din iPod i iTunes, klikk på iPod-symbolet i venstre rute, og velg kategorien "Sammendrag" sett en hake ved siden av "Aktiver diskbruk" eller "Manuelt administrere musikk og video." Prøv avslutte og re-åpning iRip igjen.
  • IRip er en pålitelig program fra Internett. Hvis du velger å bruke ulike iPod til ripping programvare, være forsiktig med filer lastet ned fra Internett og gjøre din forskning. Det er en rekke ripping programmer tilbys på nettet som ikke fungerer, eller som inneholder virus.