Nnywellness.com

Hvordan kan jeg montere min Flash til en lys stå?


Hvordan kan jeg montere min Flash til en lys stå?

Bruke lys monteres separat fra kameraet er et viktig skritt for å oppnå profesjonell, studio fotografering. Hvis pengene er stramt, eller avansert belysning er tykk, kan feste en flash til en lys stå arbeide like effektivt.

Lys stå-montere

Du kan kjøpe et utvalg av forskjellige monterer fra kameraet butikker eller Internett, som vil tillate deg til trygt feste en flash lys står. De kalles ofte "lys stand til hot shoe" mounts. Bruke disse profesjonelle enheter er ofte verdt bekostning fordi de lar deg legge til en paraply, så lyset fra blitsen kan være diffust.

Bungees og klemmer

Alternativ til spesialdesignet mounts, kan du bruke strikk snorer, braketter, eller med duct tape for å knytte en flash til lys står og andre overflater. Men spesialdesignet klemmer kalt "super klemmer" (selv om litt dyrere enn bungees og tape) har en hot shoe-adapter som gir deg et mye sikrere alternativ når blitsen.

Slave blinker

Hvis du planlegger å bruke en flash som ikke er koblet direkte til kameraet, må det være en slave glimtet. Dette betyr at den trenger en slags enhet (vanligvis en lyssensor eller en kabel koblet til kameraet) å oppdage når du prøver å ta bilder. Uten slik enhet aktivere flash ikke.