Nnywellness.com

Hva er frontlys følsomhet?


Hva er frontlys følsomhet?

Frontlys følsomhet er best beskrevet som en forkortet betegnelse på "automatisk frontlys sensitivitet." Automatisk frontlysene er en standardfunksjon i mange nye biler. Både sikkerhet og funksjon, gå automatisk frontlykter på og av ifølge ambient nivåer, uten driver. Følsomheten til denne funksjonen er forhåndsbestemt fra fabrikken, men høy-kjøretøy inneholder ofte en innstilling innfatning for følsomhet nivåer.

Automatisk frontlykter

Automatisk frontlykter tilbyr bekvemmelighet til en driver ved å eliminere behovet for å slå frontlyktene på og av under kjøring eller avslutter bilen. Ambient nivåer, som måles gjennom en sensor, oppdage behovet for å slå av og på lys tilsvarende. Vanligvis denne funksjonen fungerer godt i tåke, vær eller helst en driver vil normalt slå på lyset. Det er ikke nødvendig å slå av frontlyktene når avslutter bilen, fordi funksjonen avsluttes når bilen er deaktivert

Problemer

Selv om automatisk frontlykter kan være praktisk, kan det være en tid når driveren foretrekker de deaktiveres. Selv om en bil er i "park", slås den automatiske funksjonen på, som resulterer i frontlys brukes ikke nødvendigvis nødvendig (f.eks i en innkjørsel mens oppvarming opp en bil eller på en drive-in film). Denne funksjonen kan ikke finne regnfull forhold, fordi ambient forskjellig i slike situasjoner.

Feilsøking

Slå av automatisk frontlyktene parkerte forhold ved å delta på parkeringsbremsen. Den automatiske funksjonen har også et alternativ for "på" eller "off" på frontlys kontroller, som overstyrer auto-funksjonen. Vanligvis angitt av en stor "A" rettes mot "på" eller "off" knappen burde holde. I noen tilfeller deaktiverer funksjonen oppnås ved å snu frontlys bryteren mot "A", som vil deaktivere den automatiske funksjonen og vise en melding i informasjonssystemet dashbordet som "automatisk frontlykter av." En brukerhåndboken kan vise flere detaljer om et kjøretøy krever ulike samspill.

Sensorer

Automatisk frontlykter fungerer ved hjelp av sensorer. Sensorer kan vanligvis finnes på dashbordet området og ser ut som små fargede globes, ligner på en butikkens skjulte taket kameraet. Noen biler er sensoren i et skjult sted. Uansett, være sikker på å holde området klart, fordi dekker sensoren vil føre til unødvendig frontlys bruk under dagtid forhold.

Følsomhet forventninger

Adresse sensitivitet spørsmål ved å slå på eller av frontlyktene gjennom den manuelle alternativet på kontroller. Forvent frontlyktene å komme på når du kjører gjennom en tunnel eller under en bro. Selv om designet med en sensor, har bilen intelligens om dagen eller plassering.