Nnywellness.com

Hvor å konvertere en gass bil til en Hybrid


På grunn av varierende prisen på gass, har mange blitt interessert i innlæring hvor å konvertere gass biler til elektrisk hybrids. Hybridbiler er miljøvennlig og redusere utgiftene er nødvendige for å drive en bil. For å kunne konvertere en gass bil til en hybrid, må du kjøpe en spesiell konvertering kit. Selv om pakken kommer med alle de nødvendige komponentene, er det tilrådelig å vite noe om bilen mekanikk før foretaket et slikt prosjekt.

Instruksjoner

• Løft og sikre panseret av gass-drevet bil. Fjerne din forbrenningsmotor. Du ønsker kanskje å installere en bensin-drevet generator for å bistå i opplading av hybrid batterier når bilen ikke er i bruk.

• Angi bestemte konvertering kit du vil installere. Electric Car Conversion nettstedet forklarer at noen kits eliminere behovet for gass helt. Andre pakkene hybrid å lade sine batterier ved å kombinere energi generert fra oppbremsing mekanismen med bensin som lager strøm assistanse.

• Installere stål adapter plater som er sterk nok til å tåle den elektriske motoren. Den elektriske motoren får store mengder av stress på disse adapter plater når motoren akselererer. Kontroller at kortet platene er sikkert boltet på plass for å støtte den elektriske motoren som skal legges.

• Velg en bestemt type elektrisk motor og kjøpe riktig modell for kjøretøyet som du endrer. Ifølge The Electric Car Conversion Kit nettsted, vil de fleste biler krever to eller fire motorer for å kjøre effektivt. Velg batteriene som skal brukes til strøm og lade hybridbil, og deretter installere elektriske motorer og batterier.

• Se hvor mye penger og gass som er lagret som følge av hybrid konverteringen. Webområdet gass kjørelengde Tips forklarer at de fleste bilbatterier ta med ni timer for å lade helt, men elektrisitet for å fylle batteriet helt full er ca $1.