Nnywellness.com

Hvordan lage din egen Solo motorsykkel plass


Hvordan lage din egen Solo motorsykkel plass

Motorsykkel scenen har vokst betraktelig siden glanstid Choppere og bobbers i slutten av ' 60 og 70-tallet. Mens det er en stor tilførsel av tilpassede deler for dagens egendefinerte maskiner, foretrekker mange sykkel byggherrer å dikte egne deler for å skille seg fra mengden. Solo setet brukes av nesten alle bobber eller helikopter er bare ett av disse delene. Et fullt ferdig sete kan kjøpes for hvor som helst mellom $60 til $300. Men med litt hardt arbeid og planlegging, kan du lage din egen unike, tilpasset sete for langt mindre.

Instruksjoner

• Velg et ark som er stor nok til full størrelse på tiltenkte sete pannen. Bretter arket i to, på langs. Skisse den grunnleggende utformingen av sete pannen på én side av arket. Hvis du liker design, klippe delen skisserte ut på papiret med saks. Brette papir design som en mal.

• Velg et ark av 12 gauge metall og legge malen papir over den. Spor omrisset av malen på din metallplater med en permanent penn. Fjerne malen og klipp spores figuren av tynnplater, metall saks eller en elektrisk nibbler. Deburr kantene av fersk-kutt sete pannen med en metall fil og sandpapir for å fjerne alle ujevne kanter.

• Flere borehull langs perimeteren til ditt sete pannen med en elektrisk drill utstyrt med en 3/16 tommers drill litt. Space hull rundt en halv tommen fra kanten av setet kjelen og om lag 2 inches fra hverandre. Disse hullene brukes til å feste til setet pan's møbeltrekk.

• Bore et par hull på forsiden av sete pannen med en 1/4 tommers drill litt. Juster hullene langs setets frem tips, plassere det første hullet omtrent 1 1/2 tommer fra spissen. Bore det andre hullet 3 1/2 tommer fra spissen. Disse hullene skal brukes til å feste til setet pan's monteringsbraketten. Sett inn to 1/4 tommers bolter og skiver gjennom disse hullene. Plassere en annen skive, etterfulgt av en 1/4 tommers mutter, over endene av bolter. Stram nøtter med en 1/4 tommers skiftenøkkel.

• Plass Setebunnen i en skruestikke. Trykk på Setebunnen å bøye det til ønsket form. De fleste reiser plasser har en liten oppgang mot baksiden og videresende tips av Setebunnen.

• Dekke kanten av setet kjelen med strimler av duct tape. Lå tape over toppen av pannen, og bøye den rundt kanten, og fest den på bunnen av kjelen. Dekke hele kanten av kjelen med bånd til kanten har en litt avrundet profil. Dette vil hindre at kanten av setet pan skjære gjennom møbeltrekk.

• Legge papir malen over et ark med høy tetthet skum. Spore malens disposisjon på skum med en permanent penn, og deretter klippe figuren vår av skum med saks eller et barberblad. Skum vil fungere som setet pannens pute.

• Spray toppen av sete pannen og bunnen av din skum pute med en håndverket spraylim. La selvklebende settet i 1 minutt, deretter legge pute på Setebunnen. Trykk ned på pute i 30 sekunder for å skape et sterkt bånd. Klippe bort skum materiale som strekker seg utenfor kanten av setet pannen med et barberblad.

• Spor papir malen på baksiden - white siden - av et stykke marine-grade vinyl. Utvide malens disposisjon ved minst 1 1/2 inches å tillate vinyl å vikle rundt skum pute og nå hull boret i sete kjelen. Klipp figuren av vinyl arket med saks. Plass vinyl i en klær hårtørker, satt til middels varme i 10 minutter.

• Spray toppen av skum pute med craft spraylim og legge vinyl over den. Starter på forsiden av Setebunnen, trekke vinyl tett rundt skum og pan. Trykk en nagle gjennom vinyl og inn til sete pan's hull. Klinke vinyl på plass med en klinke pistol. Gjenta til hele setet er tett dekket med vinyl arket. Klippe bort overflødig vinyl med saks.

• Installere setets monteringsbrakett, å plassere braketten spor over utsatte endene av 1/4 tommers bolter installert tidligere. Plass en vaskemaskin og en 1/4 tommers bolt over braketten og bolter. Stram nøtter med en 1/4 skiftenøkkel. Installere setet på motorsykkelen.