Nnywellness.com

Hvordan øke Internett-tilkoblingen i HSDPA


Hvordan øke Internett-tilkoblingen i HSDPA

HSDPA eller high-speed nedlastingshastighet pakkefilter tilgang, er en avansert versjon av 3G nettverk brukes av nyere mobiltelefoner. Selv om HSDPA gir en raskere Internett enn tidligere mobiltelefon Internett-tilkoblinger, finnes det måter å sikre at du har den beste internettforbindelsen som er mulig. Dette raskere e-leser og din evne til å lytte til streaming musikk og laste ned videoer.

Instruksjoner

• Lukke andre programmer på telefonen når du bruker webleseren. Hvis mobiltelefonen kan bytte mellom ulike programmer (multitasking), tømmes ofte Internett hastigheten fordi flere forskjellige programmer trekker på tilkoblingen samtidig.

• Se etter 3G symbolet vises på telefonen. Dette betyr at du har det beste signalet for HSDPA tilkobling. Når 3G symbolet er borte, skal du koble til en tregere internettforbindelse og en redusert hastighet.

• Unngå telefonsamtaler mens du bruker Internett. Dette ikke bare kan Internett-tilkoblingen tregere, men telefonen er mer sannsynlig å slippe anrop og koble deg fra Internett.

• Oppgradere din telefon. De fleste mobiltelefoner som kobler til en HSDPA-nettverk, koble til en datamaskin for systemoppgraderinger. Kjører mest avanserte operativsystemet på mobilen sikrer du har den raskeste Internet-tilkoblingen.