Nnywellness.com

Samsung DVD - 1080P 9 & hoppe problemer


Samsung DVD - 1080P 9 spilleren er en lavere-end Digitalboks enhet som er rask å hoppe. Enhetens produksjon bilde får nervøs hvis det oppdages et fysisk problem med skiven, hvis klimaet i rommet er ugunstig og selv med bestemte kabler. De fleste problemer med spilleren hoppe kan løses ved å rengjøre platen.

Smuss på platen

Skitt eller rusk på en plate kan føre til at bildet å hoppe fordi Samsung DVD - 1080P 9 spillerens laser kan ikke leser platen gjennom skitt eller rusk, og det tar spilleren et øyeblikk å flytte til neste lesbar på platen. Rengjør baksiden av platen med en silke klut, tørke fra sentrum rett ut. Ikke trykke for hardt mens rengjøring, DVDer er skjøre og kanne lett sprekk.

Riper

Riper på platen kan føre til at platen å hoppe fordi delen riper data på platen er uleselig og DVD-spilleren må flytte fremover til neste lesbar del. I motsetning til skitt eller rusk er den hopper forårsaket av riper ofte fast fordi scratch ruiner dataene på platen.

Varme

Hvis Samsung DVD - 1080P 9 spilleren blir for varmt, enhetens interne komponenter vil ikke fungere riktig og føre en plate å hoppe. Hvis DVD-spilleren er stablet oppå andre elektroniske enheter som kjører, er i et varmt rom, eller er i et stramt rom der det er ingen luftstrøm, flytte DVD-spilleren til et kaldere sted.

HDMI

Endre utskriftsoppløsningen både Samsung DVD - 1080P 9 spilleren og TVEN Hvis DVD-spilleren er tilkoplet TVEN via en HDMI-kabel og TV oppløsningen er satt til 720 p, 1080i eller 1080 p. Konverteringen pålagt å gå fra 50 til 60 hertz med en HDMI-kabel kan føre hoppe. Prøv å endre oppløsningen til 480p hvis du insisterer på å bruke HDMI-kabelen, eller koble DVD-spilleren til TV-komponent eller kompositt videokabler.