Nnywellness.com

Koble en Bluetooth-telefon til en annen


Koble en Bluetooth-telefon til en annen

Par din Bluetooth-aktivert mobiltelefon med en annen Bluetooth-enhet enkelt overføre filer, for eksempel ringetoner og bilder, mellom dem. Du trenger Bluetooth passordet, kalles en "tilgangsnøkkel," for begge telefonene. Passordet er vanligvis "0000" med mindre annet er angitt i brukermanualer for. Når telefonene er tilkoblet, skal de føyes sammen automatisk hver gang de er i Bluetooth-rekkevidde, som er ca 30 fot.

Instruksjoner

• Velg en telefon som måltelefonen, betyr enheten som vil bli funnet av andre.

• Angi målet telefonen "Synlig" modus. Naviger til telefonens Bluetooth-menyen og velg "Options" eller "Modus" for å aktivere denne modusen. Dette gjør at det primære cellphone å oppdage måltelefonen og opprette en tilkobling.

• Klikk på Bluetooth på primære mobiltelefon og velg "Søk for Bluetooth-enheter" eller tilsvarende alternativet. En liste over Bluetooth-enheter i området vises, vanligvis enhetstype, for eksempel mobiltelefon eller headset og modellnavnet. Velg målet telefonen og trykk "OK" eller "Par."

• Angi firesifret passord på primære telefonen når du blir spurt. Det sender paring signalet til målet telefonen. Når du blir spurt, kan du angi firesifret passord på målet telefonen samt å bekrefte sammenkoblingen.

• Klikk for å godta tilkoblingen hvis du blir bedt om å gjøre dette. Kontroller tilkoblingen ved forsøk på å sende en fil som bruker Bluetooth fra en telefon til en annen.

Tips og advarsler

  • Bluetooth-teknologi har et begrenset område; Husk å holde seg innenfor 30 fot andre telefonen for å overføre filer.