Nnywellness.com

Feilsøke en Moped forgasser


Feilsøke en Moped forgasser

Forgasseren på din moped regulerer drivstoff og luft-blandingen skal motoren, sikre det går greit og angitt på riktig nivå. Mange mopeder er fra 1970 og early1980s, fortsatt kunne kjøres på grunn av den lille mengden miles vanligvis på motoren. Ulempen er at sedimenter fra gasstanken kan angi forgasseren, forårsaker moped spraking, stall eller ikke starter i det hele tatt. Den eneste måten å feilsøke en moped Forgasser er å rense den. Heldigvis er forgasseren enkel nok for noen uten mye mekanisk erfaring å demontere.

Instruksjoner

• Fjerne forgasseren. Det vil være forskjellig for hver moped, men ikke mye. Det er festet til forsiden av motoren, vanligvis med en bolt. Finn riktig bolt-størrelse fra din ratchet, Løsne bolten og fjerne den. Vri og trekke forgasseren samtidig fjerne den fra motoren.

• Plass forgasseren på rent håndkle. Løsne skruene som holder den sammen med en flat hodet eller Philips skrutrekker. Sett skruene i metall pan. Dra halvdelene av forgasseren fra hverandre og sette dem på håndkle med innsiden vender.

• Fjerne jet på innsiden av forgasser ved hjelp av flathead skrutrekker og sette den i metall panne. Jet ser ut som en liten bronse skruen med et lite hull gjennom den.

• Sette på puste maske og hansker. Spray innsiden av forgasser kammeret med renere spray, soaking alle deler av den. Grundig utslette innsiden av forgasser kamre bruker ren fille. Gjenta dette trinnet til alle skitt og smuss er borte.

• Sette inn små halm som kommer med renere spray i sin munnstykke, plasserer det over hullet i jet du fjernet og spray den til en sterk strøm går hele veien gjennom jet. Montere forgasseren og koble den til på moped.