Nnywellness.com

IPod Touch er arbeider virkelig langsom


Da Apple lanserte iOS 4 programvareoppdateringen for iPod Touch i 2010, fikk de mange klager som det avtatt betraktelig ned iPod Touch. Denne oppdateringen, ofte installert automatisk, er den vanligste årsaken til en langsom iPod Touch, men noen andre problemer er verdt leting og feilsøking for å løse problemet.

Wi-Fi

Har Wi-Fi på iPod Touch kan sakte ned, særlig hvis du er i bevegelse og den konstant re søker etter nettverk. Deaktivere trådløst midlertidig vil hjelpe fremskynde iPod noe. Hvis du er primært surfing på Internett og trenger å øke hastigheten, Lukk andre programmer.

Multitasking

Den nyeste iPoden berører støtte fleroppgavekjøring og kjører flere programmer samtidig. Akkurat som det ville datamaskinen, kan dette senke den Touch harddisk. Lukk noen programmer du ikke bruker å umiddelbart øke din iPod Touch, og husk å lukke programmer når du er ferdig å bruke dem.

iOS 4

Som i 2011, har Apple sluppet ytterligere oppdateringer som bidrar til å arbeide ut noen av fikser på den opprinnelige iOS 4 for iPod Touch. Oppdatere ved å koble iPod Touch til datamaskinen du bruker for synkronisering, og deretter klikke "Sjekk for oppdateringer." Oppdatere til den nyeste iOS 4 versjonen vil hjelpe fremskynde iPod Touch hvis den opprinnelige iOS 4 er problemet.

Omstart

Slå iPod Touch av noen ganger. Dette lar sin harddisk restarte og slår av noen bakgrunnsprosesser som du kanskje ikke kunne påvirke eller se. Enkel tilbakestillingen fart iPod Touch, spesielt hvis du vanligvis holde den for dager om gangen.