Nnywellness.com

Comcast DVR vs Tivo


Comcast DVR vs Tivo

TiVo er selskapet ansvarlig for spissen digital video opptak (DVR) industrien. TiVo er bokstavelig talt et kjent navn som har blitt synonymt med film digitalt opptak. Comcast Corp tilbyr også DVR service, men det er ikke av samme grad eller kaliber som TiVo, pionerene av teknologien.

Historie

Comcast er den største kabel-leverandøren i landet. Det gir en rekke hjemmeunderholdning til forbrukerne. Selskapet ble stiftet i 1963, da det tilbys bare kabel-tjenesten. I dag, tilbyr det også telefon, Internett og andre tjenester, inkludert DVR.TiVo har eksistert bare siden 1997, men det er ledende i seg selv ved å utvikle den aller første digital videoopptakeren. Dette revolusjonert hvordan forbrukerne tilgang, redigere og vise underholdning i sine hjem.

Funksjonen

Grunnleggende digital video-opptak funksjoner inkluderer 80 GB lagring og muligheten til å lagre opptil 45 timer registrere standarddefinisjon programmering. Standard funksjoner er muligheten til å se en show mens du spiller inn en annen spoler tilbake og spoling bor programmer.

Comcast bruker kabelboks med DVR-funksjonalitet. Dette eliminerer behovet for en ny utstyr-boks. Innskuddsbeløp det kan be om boksen kan variere.

TiVo DVR-tjenesten krever en DVR-boks, bortsett fra boksen TiVo service. Kunder kan kjøpe TiVo DVR-boksen som bruker CableCARD-teknologi i stedet for en kabelboks. TiVo DVR boksene varierer fra $150 til $500.

Comcast DVR

Comcast tilbyr et stort utvalg av direktesendinger og har et stort bibliotek med filmer og spesielle programmering. Kunder får en selskapet fjernkontroll og kabelboksen som gjør det muliggjør å velge visning valg. Teknologien er relativt lett å mester, og Comcast gir guider samt TV tilgang til informasjon om programmering. DVR-tjenesten har vært annonsert for så lavt som $10 i måneden i tillegg til kabel-regning, men restriksjoner og kostnadene varierer og kan påvirkes av tilgjengeligheten av maskinvare og plassering.

TiVo

DVR teknologi tillater seerne å katalogisere og opprettholde et bibliotek av programmer. TiVo gjør opptak, pause, umiddelbart avspilling og andre programmet manipulasjon enkelt for seere. Basert på tidligere planlegging, TiVo organiserer og forventer kundenes vise tidsplaner og selv vaner. Fordi det ikke har TimeWarner, åpner TiVo bibliotek og kringkasting valgene gjort tilgjengelig for forbrukere av selskaper som Comcast. Tivo's $12,95 standard månedlig serviceavgift inkluderer ikke de månedlige CableCARD kostnadene, vanligvis $2 for hvert kort.

Comcast, TiVo teamet opp

Comcast og TiVo nylig sammen for å tilbud forbrukeren en kombinasjon av ulike DVR-funksjoner. Dette gir et incentiv for eksisterende og nye kunder som har bestemte tjenester. En av fordelene ved partnerskap inkluderer Comcast video på etterspørsel (VOD) biblioteket. Ifølge en Comcast talsmann har VOD mer enn 10.000 titler hver måned. En annen fordel er Tivo's online planlegger. Denne funksjonen lar kunder manipulere sine programmer fra hvilken som helst PC med Internett-tilkobling.