Nnywellness.com

Telefoner i 1950


Telefoner i 1950

1950 var velstående årene for USA og så mange teknologisk og økonomisk fremskritt. En av disse frem fremskritt var utbredt bruk av telefonen i amerikanske boliger og bedrifter. Ved 1950, omtrent hadde to tredjedeler av amerikanske husholdninger minst ett telefonnummer, med prosenten vokser hvert år. Kjerneteknologien var allerede svært avansert, lik fasttelefon teknologi i det 21, men ingen av de tilknyttede teknologiene som talepost og tekstmeldinger eksistert ennå. Det var også en annen at ett selskap, ATT &, kontrollert nesten hele bransjen.

Utseende

Telefoner i 1950 hadde en glatt, skinnende utseende men var klumpete av 2010-årene standarder. De bestod av en frittstående base med et roterende hjul foran--som tastatur ikke hadde ennå blitt innført. Urskiven hadde 10 finger hull i den tilsvarende tallene 1 til 9 og null. Ved svingete telefonen fra riktig finger hullet, kan oppringere ringe et tall. Bak urskiven var et hylster for mottakeren. Mottakeren lignet en horn, med store øreplugg og munnstykket i enden og en komfortabel håndtaket i midten. Basen selv ligger to klokker for ringetonen, en kilde for roterende urskiven, guvernør å holde våren uncoiling for fort og ulike elektroniske komponenter.

Regulert monopol

I 1950 eier folk ikke sine telefoner. De leide dem fra AT & T, som ønsket å levere universal telefontjeneste til landet og hadde samtykket til å bli regulert monopol i 1913, gjenstår det meste av 1900-tallet. Under denne tiden AT & T tillatt Federal Communications Commission å godkjenne sin politikk og priser. Tilbake, AT & T og datterselskapene ble de eneste leverandørene av alt en person trenger for telefontjeneste. Med noen få unntak, AT & T telefoner, telefonlinjer og nettverk, og gitt både lokale og langdistanse telefon service til flertallet av amerikanerne. AT & T var hensynsløst restriktive om bruk av sine produkter og tjenester og regelmessig saksøkt andre selskaper som produserte deres egen anordninger å legge til AT & T telefoner eller linjer. AT & T vant disse kampene i tiår, men i 1956 en rettsavgjørelse gikk den andre veien. Dette førte til andre selskaper lov til å lage produkter som ville endre AT & T produkter og tjenester, der, tiår senere, ville hjelpe avdekke AT & TS monopol.

Estetisk stagnasjon

Telefon estetikk endre ikke mye på 1950-tallet. Siden det allerede er kontrollert markedet, hadde AT & T ingen grunn til unødvendige valg og kompleksitet. Forbrukerne hadde velge blant flere ulike modeller av frittstående og vegg montert enheter, innkapslet i skinnende plast som kom i en rekke farger - det meste svart, hvit og brun, men lysere farger som rød og teal var tilgjengelig også. Ellers var det liten variasjon tilgjengelig. Dette skilte seg sterkt fra 2010-årene, der estetikk er en stor konkurransedyktig selger punkt konvensjoner.

Teknologisk innovasjon

I motsetning til estetikk, teknologiske nyvinninger fortsatte raskt tempo hele 1950-tallet. Ved slutten av tiåret, hadde nesten alle de gjenværende manuell lokale telefonsentraler, som krevde en menneskelig operatør koble en lokal telefon, blitt erstattet av automatisk utveksling selv om operatører forble tilgjengelig for legitim. Direkte avstand ringer også kom i 1950, tillate oppringere å direkte ringe langdistanse tall uten mellomledd operatør. En annen viktig endring ble gradvis utfasing av navngitte telefonsentral systemet. Inntil 1950 besto telefonnummer vanligvis av bokstaver etterfulgt av tall. Disse brevene var mnemonics som tilordnet ord, gjør det lettere å huske telefonnumre og tjente som navn på de lokale telefonsentraler som håndtert de telefoner. Så sent som 1955, AT & T var fortsatt oppdatere og effektivisering av systemet, men i 1958 begynte å fase det brukes ut for alle tall ringer i dag.