Nnywellness.com

Tips for å feilsøke en Insignier LCD TV


Tips for å feilsøke en Insignier LCD TV

Insignia LCD-TVer er relativt billig flatskjerm-TV som leverer HD-bilder og har alle egenskapene til high-end flatskjerm-TV. Når disse TVene kjører mekaniske problemer flere feilsøking teknikker å prøve før du kaller en servicetekniker å reparere.

Dårlig bildekvalitet

Hvis bildekvaliteten synes spesielt dårlig, kan det skyldes mye lys på rommet. Hvis lyset treffer eller reflekteres overflaten av flatskjerm, den kan kjedelig bildet eller gjøre det vanskelig å se. Hvis windows i rommet, installere blindene og trekke dem for å gjøre den mørkere og se om bildekvaliteten forbedres. Også, noen ganger kvaliteten på bildet er forvrengt når mange eksterne enheter er koblet til TV. Prøv å koble fra disse enhetene for å se om bildekvaliteten forbedres.

Kontroll-knappen feil

Som alle TV har Insignia LCD-flatskjerm kontrollknappene på den. Fra tid til annen, kan disse knappene slutte å fungere. Mens dette kan være et resultat av mange problemer med TV, løse problemet ved å koble fra strømkabelen, vente noen sekunder, og deretter koble den tilbake i. Dette vil vanligvis løser problemet.

Fjernkontrollen fungerer ikke

Fjernkontroller er relativt pålitelig, men noen ganger bryte eller stoppe konstant bruk og håndtering. Hurtigreparasjonen for dette kan være så enkelt som å endre batteriene, men hvis fjernkontrollen fortsatt ikke fungerer, finnes det en rekke andre feilsøkingsteknikkene du kan prøve før du erstatter fjernkontrollen helt. Prøv rengjøring fjernsensoren foran Insignia LCD TV. Hvis dette er veldig skitten, kan det blokkere signalet fra fjernkontrollen. Hvis det er lys eller fluorescerende lys i nærheten, kan de også forstyrre signalet fra fjernkontrollen til TVEN. Prøve å slå dette av eller flytte TV for å se om fjernkontrollen fungerer.