Nnywellness.com

Hvordan du kobler en datamaskin til en Stereo-mottaker


Hvordan du kobler en datamaskin til en Stereo-mottaker

Koble en datamaskin til en stereo-mottaker kan du introdusere verden av digital musikk til stereoanlegget hjemme eller på kontoret. Med Internett-tilkobling, kan du bruke datamaskinen som en stereo lyd komponent og levere lyd fra en musikk-nettsted til mottakeren og høyttalerne. Musikk lagret på PCen, digital lyd rippet fra CDer eller lastet ned fra nettet, også kan spilles gjennom mottakeren, med en enkel audio tilkobling som tar bare sekunder å hekte.

Instruksjoner

• Mini pluggen på Y-kortet inn datamaskinens "Lyd ut" jack. Bruk hodetelefonkontakten på en bærbar PC.

• Koble RCA-kablene til kontaktene på Y-kort.

• Koble den andre enden av RCA kabler til et åpent par av "Lyd inn"-kontaktene på baksiden av stereo-mottaker. Hvite pluggen går til venstre kontakten, og den røde pluggen går til høyre kontakten.

• Bruk datamaskinens mediaprogramvare å spille digitale musikkfiler eller laste inn en CD i media skuffen. Windows-operativsystemer bruker vanligvis Media Player for lydfiler. Apple-datamaskiner bruker vanligvis Quicktime eller iTunes. Start programvaren ved å dobbeltklikke navnet på programmet eller ikonet, hvis programmet på skrivebordet. Lyd fra musikk nettsteder kan også spilles fra datamaskinen til mottakeren ved å åpne en nettleser og å skrive inn linken til nettstedet.

• Bruke datamaskinens Volumkontroll for å justere lyden. Dobbeltklikk liten høyttaler-ikonet nederst på skjermen, vanligvis i høyre hjørne, åpne volumkontroll.

Tips og advarsler

  • Noter av hvilke lydkontakter du brukte til å koble PCen. For eksempel hvis du koblet til audiokontaktene "Tape 2", angi komponenten velgeren på forsiden av mottakeren for å "Tape 2."
  • Slå av mottakeren under tilkobling lydkablene.