Nnywellness.com

Hvordan fjerne Chrome døren strimler fra biler


Hvordan fjerne Chrome døren strimler fra biler

Trimmer og listverk gir en utmerket kosmetisk finish til motorkjøretøyer og også har en rolle å spille i å beskytte auto kropp paneler når de åpne og lukket på trange steder, for eksempel garasjer eller supermarked parkeringshusene. Chrome døren strimler er spesielt attraktivt, men daglige bruken kan se dem bli riper eller hakk. Før en reservedel kan legges, må gamle stykke trim fjernes først.

Instruksjoner

Trimmer holdt på av lim.

• Ta en sprayflaske fylt med løsemiddelbaserte automotive avfettingsmiddel og klem på avtrekkeren for å distribuere løsningen rundt kantene av trim. Husk å legge til en generøs mengde avfettingsmiddel så det går bak trim og gjennomsyrer limet under.

• Ta en plast sprederen og holde det mot en ende av krom trim. Trekk smale endene av sprederen utover å opprette en bred 'U' figur før du setter midten av plast sprederen bak en ende av krom trim.

• Flytte plast sprederen opp og ned for å starte gjennom limet, presser langs trim til løfter den vekk fra overflaten av auto kroppen panel. Fortsett til rekkevidde enden av trim, deretter trekke trim fra panelet. Holde sprederen bøyd, så det ikke skraper mot paintwork.

• Spray mer avfettingsmiddel over de gjenværende lim rester å myke det, så tørke rester fra panelet med en ren klut.

Faste krom Trims

• Se innsiden av bilen kroppen panel å se hvor trim er festet. I de fleste tilfeller vil hver ende av krom trim bli holdt med to festemutrene med skjulte plast klippene holde i midten på plass. Fjerne nøtter, bruker en skralle, for å løslate trim endene av chrome fra panelet.

• Ta en plast sprederen og lette smale slutten bak krom trim på midtpunktet. Forsiktig sprederen utover å løfte trim til plast klippene blir synlig. Identifiserer delen av klippet holder krom trim på plass og trykk ned forsiktig på den med en skrutrekker å løsne det fra brettet kantene av trim interiøret.

• Fortsett langs trim, slippe utklippene som du går. Ta vare ikke å rykk overdreven på trim eller å presse altfor godt på klippene. Plast klippene har en tendens til å knipse veldig enkelt og erstatninger vil være nødvendig hvis noen av dem bryte.