Nnywellness.com

Hvordan konvertere en gass-motor til vann


Hvordan konvertere en gass-motor til vann

Med gasspriser fortsetter å stige, er det ikke uvanlig å finne drivere ute for å kjøpe alternative drevet biler. Elektriske biler og hybridbiler nå blir populært på grunn av drivstoff sparer attributter. Dessverre, siden alternative drivstoff er en relativt ny teknologi, prisen kan være skremmende for noen. For de som ikke gjør slikt kjøp, finnes DIY alternative drivstoff kits for biler. Når slike kit er hydrogen kit som lar bilen kjører på vann en gang installert.

Instruksjoner

• Se motorens informasjon i brukerhåndboken og finne størrelsen på motoren. Med de mange drivstoff konvertering kits der ute er det viktig at du vet størrelsen på maskinen før du kjøper.

• Forskning vann konvertering kits for bilmotorer på Internett. Sørg for at du sjekke motorstørrelse som settene er kompatible med.

• Kjøpe din valgte konvertering kit når du har gjort forskning og finne et kit som er kompatibel med bilens motor.

• Ta settet til en auto butikk å ha den installert, eller Les instruksjonene som settet leveres med å installere det selv. De fleste enheter kommer klar til å installere med installasjon oversikt og diagram papirarbeid.

• Test den nye motoren ved å laste den nye drivstoffet i enheten og slå av tenningsbryteren. Du må aktivere nøkkelen like før tenningen for å slå på tilbehør og fylle drivstoff linje/alternativ drivstoff linje med bensin/vann. Brukerhåndboken bør angi hva som skal gjøres når pakken er installert.

Tips og advarsler

  • Ta din tid på å undersøke hvilke kit er rett for bilen som det finnes mange typer tilgjengelig.