Nnywellness.com

Hvordan du Wire et batteri til en sykkel


Hvordan du Wire et batteri til en sykkel

Som en bil bruker en motorsykkel (også kalt en sykkel) et batteri for å lagre elektrisk strøm som er generert av en motorsykkel Dynamo. Motorsykkel batterier er mye mindre i størrelse enn bilbatterier, og er vanligvis vurdert på 12 volt DC. Kabling et 12-volts motorsykkel batteri til en sykkel er en enkel aktivitet som du enkelt kan utføre.

Instruksjoner

• Slå av motorsykkelmotor og kontroller at tenningsnøkkelen er i "Off" posisjon. Fjerne motorsykkel setet for å se det gamle batteriet. Ta av noen beholde strap og koble negativ terminal kontakten, bruker en 10mm åpne slutten fastnøkkel. Koble en positiv terminal, ved hjelp av samme 10mm skiftenøkkelen.

• Skyv batteriet ut. Rengjør innsiden av batterienheten med en våt rag. Rengjør ender motorsykkelens positive og negative ledningen med en stålbørste å fjerne korrosjon eller syre.

• Skyv det nye batteriet forsiktig i batterirommet og kontroller at den sitter ordentlig på bunnen av huset. Koble holder stroppen på batteriet. Fester positiv kabelen (rød) til positiv batteriet terminal, og stram tilkoblingen bruker en 10mm åpne slutten fastnøkkel. Feste negative kabelen (svart) til den negative terminalen, og stram tilkoblingen. Må ikke strammes skruer, da dette kan skade terminalene.

• Skyv plastdekselet tilbake over batteriet og koble motorsykkelens sete. Starte motorsykkel motoren for å teste tilkoblinger.

Tips og advarsler

  • Passer ikke eldre motorsykler som har elektronikk designet for en konvensjonell leder /acid batteri med et vedlikeholdsfritt batteri.
  • Kontroller at spenningen fra det nye batteriet samsvarer med spenningen i motorsykkel elektriske systemet; noen motorsykler bygd før 1974 kan operere på en lav-drevne 6-volt batteri og elektrisk system i stedet for 12-volts batteriet brukes av moderne motorsykler.