Nnywellness.com

Hvordan å reparere en chokekablen


Det er viktig å installere throttle kabler i samme plasseringen de hadde da de ble fjernet for å forhindre kinks. Det er lett å bøye bolig og føre til at kabelen til gnager, som resulterer i en klebrig pedal. En klebrig pedal kan være vanskeligere å presse eller det kan selv låse mens du kjører, som ikke vil tillate du å bremse bilen uten å slå det.

Instruksjoner

• Fjerne luften renere. Fjern chokekablen fra gass bolig ved å presse gass sammenhengen vidåpne og holde det det mens kabelende trekkes fra fordypningen i sammenhengen. Fjern kabelen fra braketten som fester den til motoren ved unbolting det med 1/4-tommers stasjon socket og ratchet.

• Fjern de to boltene fra plastbraketten som holder kabelen i brannmuren. Bruk 1/4-tommers stasjon socket og ratchet.

• Se under dashbordet øverst på gasspedalen - kabelen kan sees som kommer gjennom brannmuren. Kabelende settes i topp spaken av gasspedalen. Trekk kabelen til bli slakk, og løft kabelen end av akselerator spaken. Trekk kabelen ut fra denne siden.

• Installere chokekablen fra denne siden ved innsetting utgangen av kabelen gjennom brannmuren. Fra dashbordet, trekke kabelen slakk og skyv kabelende gasspedalen spaken.

• Skru boltene to i braketten som holder kabelen i brannmuren. Legge ut kabelen på samme måte som det ble fjernet.

• Hold gass sammenhengen vidåpne og kabelende inn i fordypningen i sammenhengen. Fest kabelen til gass bolig ved å sette inn kabelen i braketten, installere bolter og stramme dem. Installere luften renere.