Nnywellness.com

Hvor å sjekk for spill i en Mustang levering fra Arm


1965 til 1973 Ford Mustang brukes et konvensjonelle parallellogram system som besto av tie stenger, en center link, pitman arm og en levering fra arm. Den levering fra arm støtter passasjeren side av sammenhengen, og forhindrer tå endringer bevegelse på båndet. Etter levering fra arm slites, av styrekoplingen kan bevege deg vertikalt og dekkslitasje kan oppstå på grunn av uønskede tå endringen. Kontrollere levering fra arm for slitasje er godt innenfor evner av gjennomsnittlig hjemme mekanikers.

Instruksjoner

• Heve bilen med gulvet jack til både forhjulene er opp fra bakken. Posisjon jack står under Mustang, på underramme å støtte vekten av kjøretøyet og hindre skade hvis gulvet jack mislykkes.

• Forstå koblingen center med én hånd, fra kjøretøyet, og med rimelig hånd styrke, prøve å presse den oppover og skyv den nedover. Noen merkbar bevegelse i levering fra arm er feil av bilen reparasjon industristandarder, med mindre det er en tillatt spesifikasjon for bevegelse. The Mustang har ingen tillatte bevegelse spesifikasjon, så enhver bevegelse er dårlig.

• Senk bilen ved å fjerne jack står og nøye slippe gulvet jack.