Nnywellness.com

Hvordan koble opp to TV til Dishnet


Det er visse modeller av Dish Network (eller "DishNet") satellittmottakere som kan gi forskjellige TV-bilder til to TV samtidig. Trekke opp to separate fjernsynsapparater til satelittmottaker er enkelt og kan gjøres uten noen spesielle verktøy. Noen spesielle kabler vil være nødvendig, som rimelig kan skaffes fra en elektronikkbutikk eller en satellitt-leverandør.

Instruksjoner

• Plasser en Dish Network satellittmottaker som har en sekundær TV-utgang, for eksempel ViP 722, ved siden av viktigste fjernsynet du ønsker å se på satellitt-TV på. Koble enden av koaksialkabelen kommer fra parabolen koaksial tilbakemelding fra koaksial kortet. Koble en 1-fot-koaksialkabel til hver av de to lokke utgangene på koaksial kortet. Skruen gratis slutten av to koaksial kabler i to lokke innganger på baksiden av satelittmottaker.

• Sett inn en ende av en HDMI-kabel i HDMI-utgang på baksiden av satelittmottaker. Sett den andre enden av HDMI-kabelen til en HDMI-inngang på baksiden eller på siden av TV.

• Aktivere TV med dens fjernkontroll. Trykk "meny." Velg "Video input" "Video setup"-menyen. Velg HDMI input som kabelen er koblet til. Trykk på "Menu"-knappen. Deaktivere TV.

• Skru en slutten av 50-fots koaksialkabelen til "Channel TV" coax utgang på baksiden av satelittmottaker. Kjør koaksialkabelen langs baseboard av veggen fram til andre TV som du ønsker å se på TV på. Skru slutten av koaksialkabelen til koaksial inngang på baksiden av TV (ofte referert til som "Maur").

• Aktivere TV med dens fjernkontroll. Trykk "meny." Velg "Video input" "Video setup"-menyen. Velg «Antenne» eller «Kabel» input fra alternativene presentert. Trykk på "Menu"-knappen. Deaktivere TV.

Tips og advarsler

  • Et eget parabolen nettverk ekstern må brukes for hver av de to TV-apparater.