Nnywellness.com

Høyeste MPG biler som selges i USA


Møtt med stadig økende bensin kostnader, blir amerikanerne til alternative energikilder å møte sine transport krav. Noen av de mest effektive gass-brenning bilene tilgjengelig i USA er hybridbiler, som kombinerer kraften i elektriske motorer med med konvensjonelle gassmotorer å produsere mer kraft med mindre drivstoff.

Toyota Prius

MPG: 51 City / 48 Hwy

Prius, første tilgjengelig for amerikanske forbrukere i 2001, var den første hybrid mellomstore sedanen og fortsatt en av de mest populære og høyt rangerte gass/elektriske hybrider på markedet i USA Den har en full baksetet til fire passasjerer har scoret en "god" til "høy" Kollisjonslaboratoriet vurdering i front og side kollisjoner og rollovers siden 2007.

Den kombinerte kraften av bilens stasjonen systemet er 134 hk, med 98 hp kommer fra 1,8 liter gass-motor og resten av makt kommer fra den elektriske motoren.

Honda Civic Hybrid

MPG: 40 City / 45 Hwy

Hybrid-versjon av Hondas populære Civic-modellen ble introdusert i 2002 som et alternativ til populære og vanskelig å finne Toyota Prius. Som sin motpart, Civic Hybrid har plass for fire og gode generelle sikkerhetsvurderinger.

The Civic Hybrid totale hestekrefter er 115 hk, med lite motoren gir 95 hk og den elektriske motoren legge til 20 hk.

Honda innsikt (2009 +)

MPG: 40 City / 43 Hwy

Ment å være den første hybrid markedsført til en yngre kunde, debuterte 2009 innsikt som en kompakt, aerodynamisk sedan med et moderne utseende og en sporty kjøreopplevelse. Det er blant de minst kostbare av alle gass/elektriske hybrider, gjør det den mest tilgjengelige hybridbil, men den lider av en mindre baksetet og mer kjøring støy enn sine dyrere motparter.

Den innsikten stasjonen system produserer totalt 111 hp. 98 hp kommer fra små gass-motor og elektrisk motor legger 13 hk.

Honda innsikt (Original, 1999-2006)

MPG: 49 City / 61 Hwy

Den opprinnelige innsikten var en to sete sub-kompakt bil som inneholdt noen av høyest drivstoffeffektivitet av noen i USA Mens utrolig effektiv, dens liten størrelse og begrenset passasjerkapasitet appellerte til en liten demografiske. Mens den opprinnelige innsikt designen er ikke lenger produseres, finnes det noen ganger for salg som en tidligere eide kjøretøy.

Den opprinnelige innsikt 3-sylinder gass-motor gir 70 hk, økte til 83 hp med hjelp fra den elektriske motoren.