Nnywellness.com

0 til 60 spesifikasjoner på en Audi S4


0 til 60 spesifikasjoner på en Audi S4

Det er noen ytelse sedan som er så respekterte som den gjeldende all-wheel-drive Audi S4. Kritikere har markert sin god, sterk ytelse og sett det som mer enn en match for sine direkte rival, bak-wheel-drive BMW 335i; S4 vant "Esquire" magazine's bil av året prisen for 2010 etter seks måneder med veien testing.

Ytelse

Audi S4 funksjonene en all-aluminium, 3-liters kompressormatet V-6 motor som genererer 333 hestekrefter og tilbyr 325 fotpund av dreiemoment. Denne typen muskel betyr en 0-60 tid på 4,9 sekunder og toppfart på 155 mph. Til tross for slik makt fortsatt drivstoff tall rimelig for en bil i denne sektoren; kjørte på motorveien returnerer opptil 28 miles til gallon mens kombinert city og highway figuren er 21 miles per gallon.

Gripende ting

Låsing av S4 makt til veien er den sedan varemerket "quattro" system, en all-wheel-drive oppsett kan sende makt mellom bak og foran aksler hvor og når nødvendig. S4 kan skifte makten over 100 ganger i sekundet, sikre at optimal trekkraft og grep nivåer er alltid tilgjengelig for å håndtere utbredt kjøreforhold.

Mens en 0-60 tid på sub fem sekunder kan foreslå S4 er en all-out sportsbil, kan det også levere komfort samt kjøring spenning. Den dual-clutch S Tronic overføringen tilbyr tre innstillinger - dynamisk, automatisk og komfort - som påvirker på gassen respons og bilens hjuloppheng å passe førerens humør.

På veien

Med byggekvaliteten du forventer fra Audi, finnes det to utgaver av S4 å velge mellom; Premium Plus og dyrere prestisje. Begge tilbyr samme akselerasjon tid på 4,9 sekunder men prestisjen kommer med større legeringer og mer teknologi, for eksempel en parkering med rearview kamera. Eiere av Premium pluss er usannsynlig å bli igjen følelsen shortchanged skjønt; Det inkluderer detaljer som krom grill, 18-tommers fem-parallell-S design felger og sport skinnseter.

Sikkerhetsfunksjoner er avgjørende i denne kategorien Sport Sedan og S4 har foran, gardin og side kollisjonsputer, fire hjul anti-Lock bremser og dekk press overvåking. Kritikere mener at det legger opp til en dyktig sport sedan tilbyr enestående ytelse men i pakken du kan leve med hver dag.