Nnywellness.com

Bruke Nimbuzz lys på en mobiltelefon


Bruke Nimbuzz lys på en mobiltelefon

Nimbuzz Lite Mobilprogrammet lar deg mer fleksibilitet og valgfrihet ved kommunikasjon med data-aktiverte mobiltelefonen din. Ikke bare er det gratis å bruke på mobiltelefonen, men Nimbuzz tillater deg å være alltid online å chatte, ringe, SMS og også sende filer til venner. Nimbuzz er også en brukervennlig program.

Instruksjoner

Installere Numbuzz Lite

• Start programmet Nimbuzz på mobilen din. Hvis du ikke har installert, bruke telefonens Internett eller WAP-leseren til å gå til webområdet (se ressurser). Velg telefonen merket og modellen fra listen når webområdet er åpne. Velg ønsket språk og klikk "Last ned."

• Installer programmet på telefonen etter nedlastingen. Følg den instruksjonene på skjermen for fullføre installasjonen behandle.

• Opprette en Nimbuzz konto, hvis du ikke har en allerede, ved å klikke på "Bli med" når programmet er ferdig lasting. Skriv inn dine detaljer i de riktige feltene å fullføre kontoopprettingen. Du er nå satt bruke Nimbuzz på mobiltelefonen.

Bruke Nimbuzz Lite

• Legge til venner på kontaktlisten. Velg "Meny" i starten opp skjermen, og velg "Kontakter." Velg "Legg til" og klikk "OK" når gjort å sammenlegge en Nimbuzz kontakt i kontaktlisten. Gjenta dette trinnet for å legge til så mange venner som du listen.

• Starte en chat ved å klikke på en tilkoblet kontakt og velg "Start Chat." Et nytt vindu åpnes der du kan skrive en melding og klikk "OK" for å sende den.

• Koble til andre chat samfunn som Yahoo og Windows Live ved å velge "meny, velge"Innstillinger"og klikk på"Samfunn." Angi brukernavn og passord for å koble til fellesskapet du ønsker å bruke.