Nnywellness.com

Hvor å sjekk en bil tittelen historie


Hvor å sjekk en bil tittelen historie

National motorkjøretøyer tittelen informasjonssystem, et føderalt-opererte organisasjon og nettside, beholder et bredt spekter av informasjon om nesten alle biler kjøpt og solgt i USA, inkludert tittel data, merke historie, kilometerteller lesing, totaltap historie og berging historie. Når du kjøper en bruktbil, kan NMVTIS hjelpe deg med å unngå å kjøpe en bil oppført som berget, stjålet eller andre uønskede problemer. Få en tittel historie, sammen med de andre nevnte opplysningene, gjennom NMVTIS på to måter, via post til din lokale Institutt for Motor Vehicles eller kjapt på nettet. Dessverre, verken er gratis, men avgifter vurdert er nominell.

Instruksjoner

Sjekke tittelen historie i posten

• Ring din lokale Institutt for motorkjøretøyer og få base gebyret for en tittel transaksjonsloggen. Mens du snakker med til lokale DMV, be operatøren om postadresse for tittelen historie forespørselen. Notere denne informasjonen på et stykke papir.

• Få relevant informasjon for bilen som du ber om tittelen historie, inkludert kjøretøy identifikasjonsnummer, kjøretøy år, bilen gjør og kjøretøy modell. For å få en fullstendig historikk, inkluderer sist tittelen eier og tittelnummer, hvis tilgjengelig.

• Skriv et profesjonelt formulert brev ber om en fullstendig tittel og kilometerteller historie, og med informasjonen i trinn 2 og kontaktinformasjon, inkludert navn, adresse og telefonnummer. Inneholde en setning ber om DMV kontakte deg via telefon eller brev dersom penger i konvolutten ikke oppfyller gebyret for en fulle tittelen og kilometerteller historie.

Hvis du er å skaffe denne historien å bekrefte kilometerteller manipulering, inkluderer at du ber om denne informasjonen som bevis potensielle kilometerteller tukling - omgå dette hjelper personvernlovgivning ved hjelp av føderal lov, 18 USC delen 2721 (b)(2).

• Skrive en sjekk eller postanvisning for base gebyr innhentet i trinn 1, og sett inn forespørsel brev med sjekk eller postanvisning i en konvolutt. Skrive adressen for DMV på konvolutten, og plasser avsenderadressen i øvre høyre hjørne av konvolutten. Stikke det aktuelle frimerket på konvolutten, og plassere konvolutten i posten.

• Vente på svar fra DMV og følg ytterligere skritt DMV forespørsler av du. Noen stat motor vehicle avdelinger krever at du fyller ut en bestemt form, og sender deg dette skjemaet i posten som svar.

Sjekke tittelen historie på nettet

• Finne bilens kjøretøy identifikasjonsnummer på VIN plate, som er synlig fra korsryggen, førerens side hjørne av bilens frontruten. Notere VIN på et stykke papir.

• Logg på Internett og direkte nettleseren til National motorkjøretøyer tittelen Informasjonssystems hjemmeside. Klikk på knappen "Sjekk bilen historien" på midten av siden.

• Rull nedover siden til du kommer til delen "Godkjent NMVTIS dataleverandører."

• Velg ett av fire godkjent NMVTIS dataleverandørene ved selskapet du vil bruke.

• Observere som åpner et annet område. Følg instruksjonene på merket område for å kjøpe en bil tittelen historie. Den nøyaktige prosessen varierer avhengig av området, men de fleste områder vil kreve ditt navn, adresse, telefonnummer, VIN, kjøretøy år, bilmerke, kjøretøy modell og en av de større kredittkortene. Når du gir all nødvendig informasjon, vises informasjonen på skjermen nesten umiddelbart.