Nnywellness.com

Hvordan er å bestemme som SUV riktig for deg


Plukke ut den aktuelle familien SUV (eller krysskabel) kan være en krevende opplevelse. Det er utallige magasiner, nettsteder og forbruker guider der ute full av pålitelighet, drivstofføkonomi og crash test klassifiseringsinformasjonen. Dette er de beste stedene å starte, men ikke regne ut betydningen av prøvekjøring forhandler.

Instruksjoner

Regne ut dine behov

• Lag en liste over alle behovene du har for den nye SUV. For eksempel hvis noen ganger du har å carpool med en nabo, kan en tredje rad av seter være en "må ha". Dette vil hjelpe deg å eliminere alternativer lettere.

• Komme opp med et budsjett for årlige drivstoff regningen (med variabler for gass pris svingninger) og se om SUVer du drivstoffeffektive nok som passer budsjettet. SUVer, fordi de sannsynligvis mer skade i en ulykke og har også høyere nivåer av tyverier, også generelt ha høyere forsikring priser, så alltid du sjekke med din før du kjøper en.

• Få hele familien sammen når du går til en bilforretning for en prøvekjøring, og som inkluderer familiehund. Denne "virkelige verden test" vil vise om bilen er romslig nok, hvis barna kan se ut bak vinduene og, på en varm dag, hvis klimaanlegg fungerer godt nok til å holde alle kule.

Tips og advarsler

  • Spør venner som har SUVer eller overganger for anbefalinger.
  • Firehjulstrekk legger mye vekt og mekaniske kompleksiteten til et kjøretøy, så hvis du ikke bor et sted hvor det snør, får en to-hjulet stasjonsmodell. De ser det samme og har nøyaktig samme nivå av verktøyet.