Nnywellness.com

Hvordan du installerer automatisk reparasjon karosserideler


Hvordan du installerer automatisk reparasjon karosserideler

Reparasjon karosserideler er ikke vanskelig å installere hvis du har de riktige verktøyene for jobben. Når kroppen reparasjon paneler er bestilt fra en ettermarkedet selskapet, men linje de noen ganger ikke opp akkurat. Det kan være hull eller wide mellomrom mellom den nye og eksisterende omkringliggende panelene. Installere auto kroppen reparere paneler i oppkjørselen din, og få dem rett uten å betale en kollisjon verksted å gjøre det.

Instruksjoner

• Bruke maskinvaren fra opprinnelige kroppen panel. Hvis det ikke er tilgjengelig, fjerne maskinvaren fra andre motsatt sidepanelet, ta det til en jernvarehandel og finne direkte erstatninger. På denne måten er panelene installert med riktig størrelse bolter, skruer og muttere. Feil montering maskinvare kan forårsake panelet for å flytte, riste under kjøring eller selv faller.

• Plassere kroppen panel i riktig posisjon på bilen. Har noen andre hold panelet på plass mens du nå bak panelet installere skruer og bolter. Stram ikke noe ennå, og bare hånden stram maskinvaren.

• Se på panelet og sjekke rundt alle sidene etter store eller ujevn åpninger. Hvis nødvendig, se motsatt side av bilen at alle hullene er det samme med tilsvarende panelet. Hvis det finnes hull, skyv eller trekk panelet til gapet er mindre. Så lenge maskinvaren ikke er strammet, panelet skal flytte.

• Stram alle maskinvaren når panelet er på plass. De fleste auto kropp paneler har bolter som må strammes bruker ratchet og socket. De fleste har også Phillips skruer noen ekstra deler, som trim eller sprut vakt nederst front fender panelene.

Tips og advarsler

  • Hvis panelet er allerede malt, ta ekstra forsiktighet å sørge for at kantene ikke gni mot andre paneler på bilen slik maling ikke er riper.