Nnywellness.com

Uplander overføringsproblemer


Uplander overføringsproblemer

Chevrolet-Uplander er rapportert å ha overføringsproblemer, ifølge bil klager nettstedet. Overføring er kjent for å skli, være vanskelig å Skift til utstyr og krasjer, ifølge rapportene. Reparasjon Pal hjemmeside har bemerket fem forskjellige overføring undersøkelser på Uplander av den National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

Overføring gli

Chevrolet Uplander overføring har vært sklir i noen 2005, 2006 og 2007 år modeller av kjøretøyet. Uplander begynner å miste makten når hver gear er flyttet inn, men Skift til utstyr etter denne pausen. Ingen bestemt sak har blitt funnet for å forårsake dette problemet, men reparasjon Pal har rapportert at ventilhuset må være overhalt av forhandleren, som hindrer videre overføring gli problemer.

Vanskelig å forskyve overføring

Overføring skifter vanligvis fra utstyr til utstyr i en langsom, jevn overgang, men noen Chevrolet Uplanders har blitt rapportert å bli vanskelig å skift. Noen Uplander eiere har klaget over å måtte bruke en uvanlig stor mengde styrke til å få overføring til Skift til utstyr. Uplander begynner å rykk og strømbrudd før hver gear er forskjøvet til når akselerere bilen. Overføring band har vært den rapporterte skyldige, ifølge bil klager. Disse overføring band holder hver gear på plass når et annet gear er flyttet til. Bandene blir løs og forårsaker gir til å vibrere på skiftende, som gjør Uplander vanskelig å skifte fra tannhjul til tannhjul.

Overføring dårlig

Noen Chevrolet Uplanders har mislykkes for tidlig. Tidlig overføring feilen har blitt tilskrevet kontrollmodulen, som mislykkes, forårsaker overføring til overoppheting. Girolje kjører overopphetet hvis det avgir en brennende lukten og væsken er svært mørk i fargen. Dette symptomet er et tegn på at overføringen begynner å mislykkes. Hvis kontrollmodulen er årsaken til denne overføring dårlig og overføring væske er overopphetet, må kontrollmodulen skiftes ut eller omprogrammeres. Dealership får denne reparasjonen.