Nnywellness.com

Hvor å låse opp SIM-kortet


Hvor å låse opp SIM-kortet

Subscriber Identity moduler (SIM-kort) har innebygd sikkerhet stoppe uautorisert bruk av telefonnummeret. Dette kan være så enkelt som factory standard "0000" firesifret personlig identifikasjonsnummer (PIN) koden, eller det kan være en mer forseggjort fire - til åtte-sifret kode angitt av brukeren. Noen ganger det er ikke engang satt og SIM-kortet kan være varm-byttet fra telefon til telefon uten å angi en PIN. SIM-kortet har imidlertid alltid en personlig Unblocking nøkkel (PUK-koden). En PUK-kode er satt på fabrikken og er unik for hver SIM card. Denne koden kan brukes til å låse opp et SIM-kort hvis du ikke har PIN.

Instruksjoner

• Kontakt teleoperatøren mobiltelefon for å skaffe PUK-koden. PUK-koden beholdes av transportøren som leverte SIM-kortet. Du kan finne det lettere å ring bærer - ofte for gratis på telefonen, eller registrere informasjon og SIM-kortet på transportørens webområde og få PUK-koden sånn.

• Prøv å låse opp SIM-kortet ved hjelp av telefonen. Angi en sekvens av fire sifrene tre ganger. Det spiller ingen rolle hva sifre du bruker. Du tvinger det SIM card å spørre deg for PUK-koden som låser opp alle SIM-kort.

• Angi PUK-koden når telefonen.

• Angi ny PIN selvvalgt når telefonen. Angi PIN-nummeret for å bekrefte oppføringen på nytt.

• Reboot telefonen ved å slå den av og deretter slå på igjen. Skriv deretter inn nye PIN-nummeret. SIM-kortet er nå ulåst.