Nnywellness.com

Enterprise Bilutleie typer


Enterprise Bilutleie typer

Siden åpningen i 1957 i St. Louis, Missouri, har Enterprise bilutleiebyrået vokst fra en syv-flåten tjeneste til en milliard-dollar business tjene millioner av leietakere i land over hele verden. Etter fem år, selskapet utvidet til Bilutleie, legge 10 biler til sin flåte. Med business blomstrende, Enterprise besluttet å utvide til andre stater, og i 1974 begynte sin skyttelservice med motto: "Vi vil plukke deg opp."

Biler

Enterprise tilbyr leietakere syv klasser av biler å velge mellom: økonomi, kompakt, middels, standard, full størrelse, premium og luksus. Forskjellene i disse syv klasser er størrelse, luksus, alternativer og pris. Den minst kostbare klassen, økonomi, tilbyr en bil med aircondition og grunnleggende radio. Luksus klassen tilbyr skinnseter, sunroofs og mange andre bekvemmeligheter som ekstra sitteplasser og størrelse. Kjøretøyer i bilen klassen av foretak flåten inkluderer Chevy Aveo, Pontiac G6, Buick Lacross, Nissan Versa og Cadillac DTS.

Lastebiler

Vanlige og store lastebiler er tilgjengelige fra Enterprise og inkluderer modeller som Chevy Silverado, Dodge Dakota og Ford F150. Enterprise kan leietakere å sette ubegrenset miles på sine biler, herunder lastebiler. Det er ingen problem med lastebil leietakere ved hjelp av lastebilen deres leie til å flytte, om sin sovesal møbler eller hele hjem. Enterprise leier biler for dine behov, og så lenge du returnere bilen i stand du leide den i.

Nyttekjøretøy

SUV er populære i Enterprise linjen for ferierende med familier. Minivan, middels, standard og stor SUV er tilgjengelige for leietakere, alt fra Dodge Grand campingvogner til Ford rømmer til Chevy Tahoes. Minibusser og stort SUVer sete opp til syv passasjerer og deres bagasje. Middels og standard SUVER sete fem passasjerer og deres bagasje. Hver SUV kommer med aircondition og CD-spillere.