Nnywellness.com

Slik beskytter møbeltrekk på en ny bil


Slik beskytter møbeltrekk på en ny bil

En ny bil er en kostbar investering, spesielt med den gjennomsnittlige prisen på en ny bil på nesten $30.000. Som med alle investeringer, bør forbrukerne beskytte sine biler. Pets og barn har et rykte for ikke å være de reneste passasjerene, så ta skritt for å beskytte din nye bilens setetrekk er en god idé.

Instruksjoner

• Vakuum din bil sitteplass for å fjerne skitt og debris. Bruke et stoff, vinyl eller skinn renere å fjerne søl eller flekker på bilen seter. Kontroller at du har fjernet alle flekker, søl og skitt før du bruker stoff, vinyl eller skinn møbeltrekk protector som det kan sette flekker for godt.

• Sjøsprøyt din bil møbeltrekk med stoff, vinyl eller skinn beskytter, tilgjengelig hos din lokale auto deler butikken. Beskytter vil gjøre den møbeltrekk motstå flekker og vannskader. Tillate setene til luft tørr.

• Investere i møbeltrekk dekker for din bil sitteplass. Disse dekker kan passe over setene, og lett fjernet og vasket når de bli skitne. Hvis kjøper disse dekker ikke er i budsjettet, bruker du et stort håndkle for å beskytte plasser.

• Sette vinduet parasoller i alle vinduer bilen på solfylte dager. Disse nyanser vil beskytte møbeltrekk blekner.

Tips og advarsler

  • Rydde opp søl så snart som mulig å hindre flekker på bilens setetrekk.