Nnywellness.com

Hvordan sette opp en Samsung DVD-opptaker


Sette opp en Samsung DVD-opptaker innebærer flere ledninger enn når du kobler en vanlig DVD-spiller, men det trenger ikke å være mer krevende. Kablene du trenger for å gjøre tilkoblingen avhenger på hvilke porter som er tilgjengelige på TV og Samsung opptakeren. Sammensatt kabler gir lavest signalkvaliteten, etterfulgt av S-Video, komponent og HDMI, som vil gi høy kvalitet video og lyd gjennom samme kabel. Hvis du kobler til en HDTV, er komponent eller HDMI-kabler anbefalt.

Instruksjoner

• Koble kabelen systemet signalet til din Samsung DVD recorder Drei kabelen til porten "ANT IN". Hvis du har en annen enhet som du vil spille inn fra, koble lyd/video kablene til "AV inn" porten på DVD-brenneren.

• Koble audio/video-kabler til "AV ut" porten på DVD-brenneren. Koble den andre enden av lyd/video kablene til respektive "AV inn" porten på TVen. Hvis du vil koble digitallyd til stereoanlegget, gå til trinn 3, eller hopp til trinn 4 Hvis du ikke er koblet til et stereoanlegg.

• Koble lydkabelen til "Optiske" eller "Koaksial" porten på "Digital Audio Out" porten på DVD-brenneren. Koble den andre enden av kabelen inn i respektive porten på stereoplaten eller forsterkeren.

• Slå på TV og Samsung DVD-opptaker. Trykk "Input" på din TV eller TV ekstern og velger audio/video inngang at du koblet opptakeren i. Vent til DVD-brenneren til automatisk sette opp hvis du gjør det for første gang. Trykk nummeret på din eksterne tilhørende til ønsket språk og tidssone, hvis bedt om på TV-skjermen. Samsung DVD-brenneren er nå konfigurert.

Tips og advarsler

  • Alternativer som innstillinger og kanal programmering kan nås ved å trykke på "Meny"-knappen på fjernkontrollen Samsung.