Nnywellness.com

Hvordan erstatte en 1997 Buick Park Avenue dieselfilter


Hvordan erstatte en 1997 Buick Park Avenue dieselfilter

Fueling systemet på en 1997 Buick Park Avenue er et drivstoff injektoren-basert system. En drivstoff injektoren pumper drivstoff til motoren til å holde den i gang. En dieselfilter er nødvendig å rense drivstoff før den munner ut i drivstoffet injektoren. En skitne dieselfilter kan forårsake din drivstoffet injektoren å tette, noe som kan forårsake alvorlig skade på motoren. Endre din dieselfilter hver 25 000 miles ville hjelpe oppbevare fueling systemet utfører jevnt.

Instruksjoner

• Parkere din Buick Park Avenue i et trygt område. Åpne panseret og Finn distribusjonssenter makt. Det bør være nær batteriet. Koble drivstoffpumpe stafett. Komme inn i bilen og starte tenningen. Hvis bilen starter, la den inaktiv før den går tom for gass. Når bilen har slått av mangel på gass, koble fra batteriet for negative kabelen.

• Gå til området panseret av bilen. Finn dieselfilter boliger området. Dieselfilter ligger under panseret på passasjerens side av bilen. Det er montert rammen ut nær lavere motor.

• Fjern kuleholderen klippene som er sikret over forbindelsen mellom dieselfilter og gassledningen. Bruk en skiftenøkkel eller et par tenger koble dieselfilter fra gassledningen. Når du har koblet brennstoffledningen fra drivstoffilteret, vil du se drivstoffilteret i drivstofftanken er fortsatt knyttet til ramme jernbane. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne hex nøtter som kobler dieselfilter til ramme jernbane. Fjern den gamle dieselfilter.

• Erstatte den gamle dieselfilter med en ny dieselfilter. Få drivstoffilteret i nye plass og sikre dieselfilter rammen ut med en skiftenøkkel og et sett med hex nøtter. Fest brennstoffledningen til drivstoffilteret ved å trykke brenselet linjen til dieselfilter. Plass holderen klippene over området der dieselfilter og brennstoffledningen kommer sammen.

• Koble negative batter kabelen til batteriet. Koble drivstoffpumpe stafett på power distribution Center.

Tips og advarsler

  • For din sikkerhet slitasje bruk hansker og beskyttende øye når du bytter din dieselfilter.