Nnywellness.com

Vanlige servostyring problemer


Vanlige servostyring problemer

Alle som har prøvd å styre en bil uten fordelen av servostyring vet hvor mye fysisk styrke det kan ta for å manøvrere en bil til en parkeringsplass eller rundt et stramt slå. Det er flere problemer som kan oppstå med servostyring systemet, inkludert lyder og vanskeligheter med styring.

Lekkasjer

Bilen Servostyring systemet opererer med hydraulisk væske som styres via servostyringspumpe. Hvis servostyringspumpe eller noen av dets koble slanger utvikler en lekkasje, vil servostyring væske lekke rett ut. Jo lavere servostyring væske nivå får, jo hardere din bil vil være å styre.

Belter og taljer

Servostyringen opererer via et belte og skivene system, ved hjelp av kraften fra motoren til å operere hydraulisk servostyringen pumpen. Som med alle belte og skivene system, kan belter bryte. Hvis beltet bryter, servostyringen pumpen vil ikke ha noen måte å få makt og servostyring slutter å fungere.

Lyder

Servostyring pumper som utvikler problemene har en tendens til å lage bråk. Servostyring pumper har vært kjent å sutre, male, hyle og boble. Hvis du hører servostyringspumpe gjør noe slag av støy, bør du ta bilen på mekaniker. Du vet det er servostyring gjør støy hvis du kan sitte på en stopp med din kjøretøy tomgang og støy øker når du slår hjulet til høyre eller venstre.