Nnywellness.com

Hva skjer med biler når leieavtalen er Over?


Hva skjer med biler når leieavtalen er Over?

Når en leiekontrakten er opp, den nåværende eieren kan kjøpe bilen, forhandleren kan kjøpe det eller banken kan selge det på auksjon eller en interessert kjøper.

Misforståelser

Det er en misforståelse som en leid bil tilhører dealership det ble kjøpt fra. Dealership solgt bilen, var det en leasing bank som betalt utsalgsprisen og lov noen til å leie den. Derfor banken eier bilen og må selge det slik at det gir økonomiske tap.

Betraktninger

Den opprinnelige som leide bilen eller forhandler, kan kjøpe den fra banken. Når leieavtalen oppstod opprinnelig, var avskrivning og markedsverdi bestemt og holdt ut av hvor leieavtalen. Så er det en sjanse at bilen er verdt mer enn pay-off beløpet, da forhandleren eller den opprinnelige som leide det kan ha nytte av kjøpe det eller bruke det som en trade-in snarere enn en tur i.

Tidsramme

Når leieavtalen er, og bilen er ikke blitt kjøpt av forhandleren eller personen som leide den sitter bilen på dealerens mye til banken kommer til å bli den. Dette kan ta måneder (men vanligvis ca to uker). Når bilen er tatt tilbake til banken, det er detaljert og enten selges på auksjon eller av banken for publikum. Behandlingstid for innsamling bilen og selge det kan ta opptil seks måneder.