Nnywellness.com

Hvordan å male en bil Matt


Hvordan å male en bil Matt

Mange ville knytte en ny maling jobb på en bil med en skinnende, lyse ny glans - men hvis du liker Matt utseende, deretter nytt utseende kan veldig lett bli en ikke-reflekterende mørkere farge. En matt finish vil se silkemyk, men vil ha et kjedelig luster heller som en glitrende effekten. Dette kan oppnås med en pasient og strenge regimet av sliping, maleri og behandling; Det er en DIY jobb som bør være svært oppnåelig hvis du har midler og tiden for å gjøre en god jobb.

Instruksjoner

• Bruk 400-korns slipepapir gni ned den opprinnelige strøk av bilen. Dette vil lykkes i å fjerne klarlakk som er nødvendig for å levere det troverdig, ikke-reflekterende matt finish. Dette kan være tidkrevende, men vær tålmodig og sikre du gjøre en grundig jobb.

• Bruke white spirit nylig pusset overflaten med en klut for å fjerne alle spor eller støv og fett fra bilen, begge kan gjøre forsøk på å opprette en matt finish.

• Maskere områdene av bilen som du ikke ønsker å motta den nye malingen jobben. Gjør dette ved taping tykk mengder aviser eller svart dustbin poser å dekke de indre hjulbuer, windows og dørhåndtakene- og alle andre områder du ikke ønsker skal males.

• Spray den valgte fargen på maling på bilen fra seks inches unna. Ta deg tid og gjøre en om gangen, ventet en time for første strøk tørke før slipe bort eventuelle feil. Du kan bruke opptil fire strøk.

• For å virkelig lage dypet, ikke-reflekterende matt finish, må du gå over de malt områdene med våte og tørre sandpapir for å fjerne noen skinn av bobler eller spesifikasjoner maling som kan ha dannet under maleprosessen.