Nnywellness.com

Hvordan installere en Holley Carb


Holley forgasser deler og utstyr er svært populære og har et utmerket rykte. Sjekk ut motorer på noen amerikanske racerbanen og du vil finne Holley forgasser regelen. Enkelt fat, lager forgassere er raskt byttet ut av rase biler for dobbel fat og fire fat modeller fra Holley som Dominator serien.

Instruksjoner

• Plass en ny forgasser pakning på plenum av luften inntak manifold. Plenum har fire stud bolter stikker ut toppen av mount forgassere og pakningen må justeres slik at den passer formen på plenum nedenfor.

• Skyv forgasseren over fire forgasser stenderne og på forgasser pakningen. Kontroller at forgasseren justeres slik at gass koblingen av forgasseren er på samme side (førerens side) som biler throttle sammenheng fra gasspedalen.

• Nøtt på hver av fire forgasser stenderne og skru dem ned finger stramt. Ta en socket og stram hver mutter slå og flytte til den neste. Sikre forgasseren jevnt og helt for hver mutter som holder forgasseren på plass. Kontroller at pakningen er sentrert under forgasseren før du går videre.

• Koble drivstoff linjene til hver drivstoff bolle. Holley Dominators har to drivstoff boller mottar drivstoff fra drivstoffpumpen. Drag race motorer med drivstoff regulatorer har drivstoff linjene passere regulator før Holley forgasseren. Om bilen har en regulator eller ikke, kobles drivstoff linjene til drivstoff skåler med AN beslag på slutten av en flettet gassledningen. Bruk en 15/16 åpne slutten fastnøkkel til å stramme drivstoff linjene i hver av Dominator drivstoff boller.

• Koble gasspedalen til forgasseren med gass sammenhengen som kommer opp fra kjøretøy brannmuren og slutter ved siden av forgasseren. Båndet er koblet til forgasseren bruker cotter pin og innlegg. Sette inn post i forgasserens sammenhengen monteringshul og sett inn cotter pin tilbake i posten for å sikre det på plass før du endrer ut denne forgasser for en enda større fra Holley.

Tips og advarsler

  • Etter forgasseren er installert, men før du starter motoren, sjekk alle sammenhengen lengder for å forsikre at forgasseren er å pumpe nok drivstoff. Justere sammenhengen på justerbar leddene før den matcher slag av forgassere gass braketten.
  • Rengjør plenum av luftinntaket manifolden med forgasser renere før du installerer en ny Holley carb.
  • Dekk eksponert inntak manifold og forgasser plenum med filler mens den er utsatt.
  • Skade på motoren kan oppstå hvis rusk faller i motoren via eksponert inntaket manifold. Når gamle forgasseren fjernes, dekket hullet fører til motoren eller du kan slippe partikler eller deler i motoren som du ikke kan få uten motoren revet fra hverandre.