Nnywellness.com

Hvordan endre en Harley girolje


Hvordan endre en Harley girolje

Mens de fleste motorsyklister er godt bevandret i den passende metoden å erstatte deres maskinens motorolje, må Harley-Davidson ryttere også erstatte en egen væske som smører deres motorsykkel overføring. Dette kan skape noen forvirring for nyere eiere av Milwaukees fineste motorsykler, siden de fleste produsenter konsolidere deres motor og girkasse i én enkelt enhet. Heldigvis, endre girolje er en enkel aktivitet som ikke krever spesialkunnskap.

Instruksjoner

• Skru lokket til høyre for overføring. Finn bunnpluggen på undersiden av overføring og plassere en olje pan direkte under den.

• Skru bunnpluggen bruker en socket fastnøkkel og la overføring væske renne helt.

• Fjerne O-ring fra bunnpluggen og tørk vekk rusk eller oppbygging med en butikk håndkle. Sett en ny O-ring på bunnpluggen. Sett bunnpluggen i overføring og stram den med en socket skiftenøkkel. Tørk bort eventuelle gjenværende væske fra bunnen av overføring med en butikk håndkle.

• Sett inn en trakt i filler halsen på høyre side av overføringen. Legge til en quart av fersk girolje. Fjern trakten og tørke bort alle girolje som kan ha kommet med en butikk håndkle. Skru lokket på påfyllingsstussen.

Tips og advarsler

  • Varm girolje først for å fremskynde prosessen. Starte motorsykkelen og la den inaktiv i fem minutter å varme væsker, så stoppe motoren. Være forsiktig når du fjerner bunnpluggen siden motoren, overføring, eksosrør kan være varmt.
  • Ikke over stram bunnpluggen. Trådene som sikker bunnpluggen til overføring kan lett skades av overdreven dreiemoment.