Nnywellness.com

Fordelene med syntetisk motorsykkel olje


I motsetning til petroleum-baserte oljer, er syntetiske motorolje designet og laget med tilsetningsstoffer øke sine fordeler. Syntetisk motor oljer kan hindre rust, holde motorer renere og redusere friksjon.

Temperaturer

Syntetiske motor oljer opprettes for å operere på ekstreme lave og høye temperaturer, fra minus 40 graders til 450 grader Celsius, ifølge AA1 bil. Bruk av syntetiske oljer reduserer stress på en motorsykkel startmotoren batteriet når motoren begynte. Luftkjølt motorsykkelmotorer nytte av syntetiske oljer evne til å operere ved høye temperaturer, ifølge Mobil olje.

Endringer

Kostnaden for syntetiske motor oljer er vanligvis større enn petroleum-baserte oljer. Syntetiske oljer bryte ikke ned kjemisk som det aldre som petroleum-baserte oljer, økende tiden mellom oljeskift på motorsykkelen.

Rengjør

Tilsetningsstoffer i syntetiske oljer kan være utformet for å holde en motor renere enn de som brukes med petroleum baserte oljer. Syntetiske oljer kan vanligvis blandes med oljebasert oljer for å øke ytelsen til olje med en redusert sammenlignet ublandet syntetisk olje.