Nnywellness.com

Hvor å hekte en Videospiller/DVD til en kabelboks og TV


Hvor å hekte en Videospiller/DVD til en kabelboks og TV

En VCR/DVD komponent kombinerer to enheter i én kompakt enhet for å se video eller filmer på plate. Trekke opp denne kombinasjonsboksen enhet mellom en kabelboks og fjernsyn gjør det mulig å registrere programmering på Videospilleren, eller brenne programmer til en DVD hvis kombinasjonsboksen enhet er utstyrt med en DVD-opptaker også. To sett av kompositt A / V-kabler for å koble opp utstyret.

Instruksjoner

• Koble pluggene på ett sett av sammensatte kabler til kabelboksen A / V-utgang knekter. Gule pluggen settes inn i kontakten; hvite og røde koble til venstre og høyre stereo audiokontaktene, henholdsvis. Koble andre endene av kablene til A / V-inngang knekter på VCR/DVD komponent, bruker samme fargekoder for å matche pluggene til kontaktene.

• Koble endene på et annet sett av sammensatte kabler til A / V-utgang kontaktene på komponenten VCR/DVD. Koble pluggene på den andre enden til et sett av A / V-innganger på baksiden av TV. De fleste TVene har tre eller flere A / V-innganger for å koble flere ulike komponenter.

• Slå på kabelboks, VCR/DVD komponent og TV, og trykk på "Input"-knappen gjentatte ganger på TV-fjernkontrollen til å aktivere kontaktene kobler apparatet til VCR/DVD.

Tips og advarsler

  • Koble A / V kabel før du kobler komponentene til elektrisitet.